Zoo Plzeň: Za zajímavými lidmi a na podvečerní procházku

13.12.2018 15:34

Třetí adventní sobota 15. prosince na statku Lüftnerka v Zoologické a botanické zahradě města Plzně bude patřit setkání se zajímavými lidmi.

Zoo Plzeň: Za zajímavými lidmi a na podvečerní procházku
Foto: Zoo Plzeň
Popisek: Zoo Plzeň

V Hospodě na statku se u praskajícího krbu postupně představí od 14 hod. tři hosté. Všichni přes své mládí mají už svůj životní příběh, mají co vyprávět a dokážou posluchače zaujmout. Matěj Brzica je evropským včelařským zlatým juniorem, František Jůna našel zalíbení ve zvláštním brouku a procestoval kvůli němu kus světa. Stát se ošetřovatelem v zoo je snem mnohých mladých lidí. Karlu Kunešovi se to podařilo a momentálně se stará v plzeňské zoo o velké šelmy.

Motto akce zní: Vezměte s sebou vánoční cukroví, nabídněte ho sousedům u stolu a udělejme si společně hezké adventní odpoledne.

Adventní čas není jen o předvánočním shonu, ale také o zážitcích a zklidnění. Obojí odpoledne v plzeňské zoo nabízí. Tím spíše, že od 16 hod. pokračuje komentovanou podvečerní procházkou vánočně vyzdobenou zahradou. Sraz pro zájemce je u hlavní pokladny v ul. Pod Vinicemi.

Čtvrtá adventní sobota v zoologické a botanické zahradě bude ve znamení živého betlému. Předvedou ho děti ze ZŠ a MŠ L. Očenáška v Dolní Bělé. Účast přislíbil plzeňský biskup Tomáš Holub.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…