Kauza Sasanka pokračuje, na světě jsou další skandální videa

23.02.2012 12:22

Slovenská webová stránka, která zveřejnila Sasanku, nyní přinesla hned sedm tajně nahraných videí, na nichž spolu hovoří šéf strany SaS Richard Sulík s podnikatelem Mariánem Kočnerem, zřejmě u Kočnera doma. Témata? Opět volba generálního prokurátora, ale i premiérka Iveta Radičová a další koaliční partneři. A samozřejmě korupce...

Kauza Sasanka pokračuje, na světě jsou další skandální videa
Foto: Parameter.sk
Popisek: Šéf SaS Richard Sulík

Bývalý šéf parlamentu Radičovou moc nešetřil, prý je zcela bez názoru. Ohledně zvýšení DPH prý změnila názor za den pětkrát. Horší je ale konverzace ohledně volby generálního prokurátora. Podle Sulíkových informací prý několik poslanců koalice dostalo nabídku 300 tisícové odměny, když budou hlasovat pro Dobroslava Trnku. Jeden ze zmíněných poslanců to Sulíkovi přiznal s tím, že nabídka přišla od KDH.


Podnikatel Marián Kočner nechce video záznamy komentovat, dokud se neporadí s právníkem: "Považujem to za vážny zásah do svojho súkromia. Dám si odborníkmi preveriť dom na odpočúvacie a nahrávacie zariadenie," reagoval Kočner. Sulík nechal odpovědět pro změnu svou tiskovou mluvčí: „Išlo o súkromný rozhovor v dome pána Kočnera a toto video bolo nakrútené ilegálne a bez vedomia Richarda Sulíka.“

 

 

"Nekonal som so zlým úmyslom, ale uvedomujem si, že stretávať sa s ním bola veľká chyba. jediné o čo mi išlo bolo zistiť, kto sú zradcovia v koalícii. Pokúšal som sa získať tieto informácie, ale ukázalo sa, že ako tajný agent by som kariéru nespravil. Namiesto toho som sa stal súčasťou vykonštruovaného príbehu," prohlásil pak Sulík.


Jméno podnikatele Kočnera je v tzv. mafiánských seznamech, jejichž únik vloni vyšetřovala policie.

 


 

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ava

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Český pozorovatel na volbách v Kazachstánu: Některé věci jim můžeme jen tiše závidět

9:14 Český pozorovatel na volbách v Kazachstánu: Některé věci jim můžeme jen tiše závidět

Kazachstán je země, kam mnoho Čechů za rok nemíří. Přesto je zemí, která podobně jako ty, o kterých …