O Janouškovi už píší na serveru BBC: Pád českého lobbisty, zvaného Voldemort

29.03.2012 13:01

Na počátku článku Roba Camerona je zmíněno, že lobbista Janoušek čelí deseti letům kriminálu za to, že srazil autem ženu, zatímco byl opilý. Pak se autor pozastavuje nad nadstandardním zacházením policie s Janouškem, což přičítá jeho vlivu na ozbrojené složky. Nazývá ho také „stínovým starostou Prahy“.

O Janouškovi už píší na serveru BBC: Pád českého lobbisty, zvaného Voldemort
Foto: bbc.com
Popisek: Britský renomovaný server BBC publikoval článek o aféře Janoušek - Bém

Zmiňuje také, že Roman Janoušek je mnohonásobný milionář a jezdí v luxusním Porche, přičemž majetek nabyl podivnými cestami. Mezititulek s názvem Film od Tarantina si vypůjčili od komentátora Hospodářských novin Jindřicha Šídla, kterého v článku přímo citují: Cítím se, jako bych se ocitl v nějaké gangsterce od Tarantina.


Nechybí Bém, ani Klaus


Je pochopitelně zmíněn také exprimátor Pavel Bém a prezident Klaus s jeho vyjádřením, že nahrávky destruují demokracii. Článek, na internet poměrně dlouhý, dále shrnuje známá fakta z odposlechů, kterými v poslední době čije celé Česko. A jak je vidět, „proslulost“ páně Janouškova i dalších českých politiků už překročila hranice, dokonce Lamanšský průliv…

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ava

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Neutíkáte od problému?

Na vyřešení důchodové reformy jste měli dost času, když jste byli ve vládě, a to i ještě před covidem. Nepřišli jste s ničím a teď o ní nechcete ani s koalicí jednat, ale jak chcete i do budoucna prosadit nějakou zásadní reformu, když už teď se zdají jednání ve slepé uličce? Já mám obavu, že se jako...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Český pozorovatel na volbách v Kazachstánu: Některé věci jim můžeme jen tiše závidět

9:14 Český pozorovatel na volbách v Kazachstánu: Některé věci jim můžeme jen tiše závidět

Kazachstán je země, kam mnoho Čechů za rok nemíří. Přesto je zemí, která podobně jako ty, o kterých …