„Babišovi senilové nebudou rozhodovat o našich dětech!“ Už zase. Primář se ozval

09.06.2022 12:51 | Ze sítí

Kontroverzní primář sokolovské nemocnice Martin Straka, který o sobě veřejně uvádí, že je dělník medicíny, mamil, 3x hrdý otec, toho času se už nestydící za ČR, potátor a budoucí senátor, opět vzbudil rozruch, když na svém twitteru okomentoval setkání voličů Andreje Babiše s bývalým premiérem. Shromážděné lidi, většinou důchodového věku, nazval senily bez budoucnosti.

„Babišovi senilové nebudou rozhodovat o našich dětech!“ Už zase. Primář se ozval
Foto: Repro Facebook
Popisek: Primář sokolovské nemocnice, Martin Straka

„Odporné, ubohé, trapné. Senilové bez budoucnosti rozhodují o našich dětech!!! Tohle musí skončit!!!“ Tak vypadá úplné znění jeho tweetu.

 

Kupodivu s ním spousta diskutérů souhlasila.

„Od určitého věku by lidé neměli mít právo volit. Sorry jako,“ napsal třeba jeden.

„Elita národa,“ okomentoval fotografii další.

Bylo ale také mnoho těch, kteří měli jiný názor.

„To je blbý. Jednak to nejsou senilové, jednak věk nesmí nikoho vylučovat z odpovědnosti za budoucnost a pak, nejužitečnější je ty lidi respektovat i se všema jejich limitama. Spíš je třeba se zaměřit na důvody, proč milujou Babiše a s těma pracovat,“ míní jeden z nich.

„O tom, jestli je někdo dement, nerozhoduje věk,“ je přesvědčen druhý.

Do diskuse přispěl i ekonom Ivan Pilip: „Obvykle píšete fajn věci, ale tohle není dobré. Senioři mají stejná práva rozhodovat o své zemi jako mladí lidé nebo lidé středního věku. Naše chyba, že je necháváme Babišovi a takovýmito texty se jejich vazba na něj jen posílí,“ má jasno bývalý ministr financí.

Primář Straka je obecně svými svéráznými prohlášeními znám, vzpomeňme třeba, jak reagoval v době, kdy byl do nemocnice odvezen prezident Miloš Zeman.

„Je to nepodložené, ale prý game is over. No jo no, o poch*ané mrtvole není co psát, tak hájí jinou bezpáteřní kurvu,“ napsal tehdy na twitteru.  

Vyjadřovat se ale stíhá i k aktuálním tématům, jako je vládní jednání s odboráři ohledně navýšení mezd a k hrozbě stávky, kterou odborářští předáci zmínili.

 

„Stávkovat za mzdu může v této době jen zasranej komunista... Středula, Kubek a spol, to je obrovské zlo,“ napsal k tomu a dočkal se i odpovědi, se kterou pravděpodobně nepočítal.

„Od frajera, kterému vymohla lepší plat stávka, je to silné prohlášení,“ zareagoval totiž jeden z diskutujících a připomněl doktoru Strakovi, že i jeho mzda byla navyšována v důsledku stávky lékařů.

„Leda velký hovno,“ uzavřel diskusi Straka.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: MaA

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

11:08 Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

„To, co mně na tom vadí nejvíc, je to, že tady někdo do tebe něco hustí na plný kule a snaží se tě p…