,,Celý to rozm*dáme." Silný útok na Andreje Babiše

02.05.2018 6:45

Marketingový expert Jakub Horák, který například naposledy pomáhal Pirátům či prezidentskému kandidátovi Mirkovi Topolánkovi, se tentokrát vyjádřil k hnutí ANO a sdílel i snímek pražské primátorky Adriany Krnáčové (ANO).

,,Celý to rozm*dáme." Silný útok na Andreje Babiše
Foto: Hans Štembera
Popisek: Adriana Krnáčová

„Mám dobrej pocit, že se to konečně obrací. I když je Andrej Babiš nepochybně mnohem víc organizovanej člověk, než byl Vít Bárta, dostávám dojem, že informace o katastrofálním stavu pražský infrastruktury jsou tím bodem zlomu, kdy celý jeho hnutí bude následovat trajektorii VV,“ míní Horák, jenž podle svých slov mluvil s několika lidmi z jeho hnutí. 

„To jsou všechno takoví urputní, bojovní kluci, zvyklí na to, že se na ně lidi z jinejch stran v Praze dívaj svrchu – a dávali mi za vinu, že jsem prý jeden z lidí, kteří hlavně po Andrejovi na sítích jdou. To přece není vůbec pravda. Já mám pravidelně záchvaty objektivity, kdy uznávám, že to je alespoň pracovitej člověk. Viděl jsem toho v politice hodně, tak oceňuju, že pracuje, a i mám tendence někdy mu to přát. Jenže pak začne zase někde v televizi něco vykládat o homeopatikách na křivdu, o tom, jak nikdy agent nebyl; a jak se při tom lhaní dívá tím svým kukučem upřímně do kamery, tak si říkám, hele bacha, prostě tohle nejde, i kdyby byl stokrát pracovitej, tak člověk, co tak lže, je šíleně nebezpečnej, tohle tady nechceme,“ sdělil jasně Horák.

A následně rozebral celé hnutí ANO. „Pamatujete, kdo stál na billboardech v roce 2013 za podnikatelem s divnou minulostí Andrejem Babišem a dodával mu na důvěryhodnosti? Brněnský rektor a exsenátor Jiří Zlatuška, politický komentátor Martin Komárek, vrcholový manažer Ivan Pilný, herec, velvyslanec a exministr kultury Martin Stropnický, exčlen Evropské komise Pavel Telička. ... Teď se klidí ze scény poslední z nich, Stropnický, který žádá o místo velvyslance. Zbyl nám z té přehlídky zvučných jmen jen trestně stíhaný premiér v demisi,“ poukázal Horák.

„Celou situaci v Praze dobře ilustruje Kaplického knihovna, což je moje srdeční záležitost. Ačkoli ta parta měla ideální situaci! Primátorku, ministra financí, koaličního ministra kultury a vdova po architektovi se nechala zvolit do zastupitelstva – tak za čtyři roky s tím neudělali vůbec nic. Eliška Kaplicky má plnej Facebook vysmátejch fotek s Babišem, ale odkaz svého muže vyměnila za post v nějaké pražské kulturní komisi, kde se jí všichni klaní, že rozdává peníze, ale úplně se na knihovnu vysrala,“ sdělil Horák s tím, že se začal o stav v Praze zajímat. 

„Potkal jsem za poslední měsíc desítky lidí z IPR a CAMP a současného a bývalého zastupitelstva a je to šílený – neexistuje žádný funkční koncept údržby veřejné infrastruktury. Mosty jsou jen vrchol ledovce, který se skrývá hlavně pod zemí, v podobě nefunkční nebo rozpadající se kanalizace, rozvodů vody, elektřiny a plynu. Udělali za čtyři roky akorát tak starou píču a teď uzavřou naprosto neprůhledný smlouvy s Pentou na metro D, a aby to zamaskovali, rozpoutaj debatu o zbourání Libeňáku. Jenže ten problém je v infrastruktuře – to všechno nám začne padat na hlavu, protože za ty čtyři roky se tu neudělalo vůbec nic, nic, nic, jen se žvanilo jak v tom předvolebním klipu,“ uzavřel Horák.

Celý příspěvek Jakuba Horáka:

Mám dobrej pocit, že se to konečně obrací. I když je Andrej Babiš nepochybně mnohem víc organizovanej člověk než byl Vít Bárta, dostávám dojem, že informace o katastrofálním stavu pražský infrastruktury jsou tím bodem zlomu, kdy celý jeho hnutí bude následovat trajektorii VV.

Mluvil jsem teď s několika lidma z jeho hnutí - to jsou všechno takoví urputní bojovní kluci, zvyklí na to, že se na ně lidi z jinejch stran v Praze dívaj svrchu - a dávali mi za vinu, že jsem prý jeden z lidí, kteří hlavně po Andrejovi na sítích jdou. To přece není vůbec pravda. Já mám pravidelně záchvaty objektivity, kdy uznávám, že to je alespoň pracovitej člověk. Viděl jsem toho v politice hodně, tak oceňuju, že pracuje a i mám tendence někdy mu to přát. Jenže pak začne zase někde v televizi něco vykládat o homeopatikách na křivdu, o tom, jak nikdy agent nebyl a jak se při tom lhaní dívá tím svým kukučem upřímně do kamery, tak si říkám hele bacha, prostě tohle nejde, i kdyby byl stokrát pracovitej tak člověk co tak lže je šíleně nebezpečnej, tohle tady nechceme.

Vezměme si celé hnutí ANO. Pamatujete, kdo stál na billboardech v roce 2013 za podnikatelem s divnou minulostí Andrejem Babišem a dodával mu na důvěryhodnosti? Brněnský rektor a ex senátor Jiří Zlatuška, politický komentátor Martin Komárek, vrcholový manažer Ivan Pilný, herec, velvyslanec a exministr kultury Martin Stropnický, ex člen Evropské komise Pavel Telička ... Teď se klidí ze scény poslední z nich, Stropnický, který žádá o místo velvyslance. Zbyl nám z té přehlídky zvučných jmen jen trestně stíhaný premiér v demisi.

Celou situaci v Praze dobře ilustruje Kaplického knihovna, což je moje srdeční záležitost. Ačkoli ta parta měla ideální situaci! Primátorku, ministra financí, koaličního ministra kultury, a vdova po architektovi se nechala zvolit do zastupitelstva - tak za čtyři roky s tím neudělali vůbec nic. Eliška Kaplicky má plnej facebook vysmátejch fotek s Babišem, ale odkaz svého muže vyměnila za post v nějaké pražské kulturní komisi, kde se jí všichni klaní, že rozdává peníze, ale úplně se na knihovnu vysrala.

Já samozřejmě chápu, že všichni nejsou posedlí blobem, že prostě musí přijít jiné věci, aby lidem otevřely oči. A ty věci už tu jsou. Začal jsem se o stav v Praze zajímat, potkal jsem za poslední měsíc desítky lidí z IPR a CAMP a současného a bývalého zastupitelstva a je to šílený - neexistuje žádný funkční koncept údržby veřejné infrastruktury. Mosty jsou jen vrchol ledovce, který se skrývá hlavně pod zemí, v podobě nefunkční nebo rozpadající se kanalizace, rozvodů vody, elektřiny a plynu.

Udělali za čtyři roky akorát tak starou píču a teď uzavřou naprosto neprůhledný smlouvy s Pentou na metro D a aby to zamaskovali, rozpoutaj debatu o zbourání Libeňáku. Jenže ten problém je v infrastruktuře - to všechno nám začne padat na hlavu, protože za ty čtyři roky se tu neudělalo vůbec nic, nic, nic, jen se žvanilo jak v tom předvolebním klipu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: vef

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…