„Celý život pomáhám lidem“. Babiš vypustil VIDEO

03.12.2022 15:18 | Ze sítí

Prezidentský kandidát Andrej Babiš představil v sobotu nové předvolební video, ve kterém vysvětluje, proč by lidé měli dát hlas právě jemu. Heslo „Proto Babiš“ ve spotu dostává některé zcela nové rozměry.

„Celý život pomáhám lidem“. Babiš vypustil VIDEO
Foto: David Hora
Popisek: Andrej Babiš na mítinku v Jihlavě

Když v roce 2017 prezident Miloš Zeman oznámil, že navzdory ne zcela perfektnímu zdraví bude obhajovat prezidentský mandát, který poprvé získal v roce 2013, naznačil také, že jako favorit před prvním kolem voleb nebude vystupovat v debatách s ostatními kandidáty a počká si až na toho, kdo na něj zbude v kole druhém.

Místo prezidentských debat se nechal týden co týden natočit v rozhovoru s generálním ředitelem TV Barrandov Jaromírem Soukupem. A také jezdil do krajů. Do televizních debat se zapojil až před druhým kolem, kdy bylo jasné, že jeho vyzyvatelem bude profesor Jiří Drahoš.

Šéf hnutí ANO teď jako favorit prezidentské volby roku 2023 postupuje analogicky. Stejně jako Zeman před pěti lety, oznámil i nesilnější opoziční lídr, že nebude chodit do televizních klání s jinými kandidáty, protože ty slouží k tomu, aby se jednotliví uchazeči o Hrad představili veřejnosti, ale jeho názory přece všichni dobře znají.

Místo toho točí např. videa na sociálních sítích. V jednom z nich nešetřil chválou na svou vládu.

„Mám rád lidi. Celý život jsem jim pomáhal. Za naší vlády rostly platy a důchody, snižovaly se daně, investovali jsme a všem se zvedala životní úroveň. Česká republika se stala devátou nejvíc prosperující zemí v EU. V žebříčku nejbohatších zemí jsme předstihli Itálii a Španělsko. Jenže dneska lidi těžko hledají zastání. U mě ho ale vždycky najdou. Zájmy naší země a našich občanů pro mě vždy byly a budou na prvním místě. Můžu vám slíbit, že to bude stejné, pokud se stanu prezidentem,“ ohlásil Babiš na videu.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Jedině Babiš., Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré Diskusehaany , 03.12.2022 16:29:31
Tady není co řešit.

|  5 |  1

Další články z rubriky

To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

10:21 To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

„Konečně se lidi chytili a začínají se pěkně udávat. Napráskali řezníka, co nadával na Ukrajince, a …