Čtvrtníček udělal hlupáka z Martina Konvičky. Ten napsal o čuňárně a sexu

22.10.2015 11:51

Herec Petr Čtvrtníček navázal na legendární satiru Česká soda a na internetové Aktuálně TV provozuje humoristický pořad Čtvrtníček TV, kde formou fiktivních rozhovorů paroduje osobnosti českého veřejného života. Na paškál si vedle Davida Ratha či Miloše Zemana vzal nejnověji i protiislámského aktivistu Martina Konvičku.

 Čtvrtníček udělal hlupáka z Martina Konvičky. Ten napsal o čuňárně a sexu
Foto: Lucie Bartoš
Popisek: Teplický park je i v podvečer plný arabských hostů.

Čtvrtníček z lídra iniciativy Islám v ČR nechceme a sdružení Blok proti Islámu Martina Konvičky udělal ve svém pořadu šéfa organizace ITP neboli Islám tady potřebujeme, který přišel do studia představit a pokřtít svoji muslimskou kuchařku.

Moderátorovi Konvička vedle dosti obsáhlé knihy, v níž si Čtvrtníček s velkou chutí zalistoval, přinesl i dosti netradiční kuchařskou zástěru. Plasticky znázorňuje ženské tělo, přičemž má odhalená ňadra.

Následně se Čtvrtníček pustil s Konvičkou do debaty o tom, proč potřebujeme na našem území islám. V podobném duchu, jako v reálném životě Konvička odmítá islám, u Čtvrtníčka budějovický entomolog horlivě druhé nejrozšířenější náboženství na světě obhajoval. Oba pánové se nakonec shodli na tom, že za islám v Česku je potřeba bojovat i se zbraní v ruce. Je třeba se však zamaskovat, k čemuž herci posloužila maska Václava Havla.

Video ke shlédnutí ZDE

Sadomachistický fetiš

Opravdová čuňárna. Tak Martin Konvička nenazval počin herce Martina Čtvrtníčka, jenž zešměšňuje jeho osobu, jak by se na první pohled mohlo zdát. Protiislámský aktivista tímto pejorativním souslovím okomentoval na svém blogu na serveru iDNES.cz skutečnost, že učitelka na základní škole v Trutnově ozvláštnila žákům hodinu dějepisu věnovanou islámu.

Učitelka přišla do hodiny oblečená v nikábu. Dětem následně v rámci výuky o islámu předvedla různé pokrývky hlavy, kterými si musí ženy v arabských zemích zakrývat vlasy a vysvětlila, jaký je rozdíl mezi čádorem, hidžábem a burkou. Některé muslimské hábity si žáci i vyzkoušeli. Celou hodinu pak učitelka zakončila muslimskou modlitbou.

Netradiční hodina dějepisu na sociálních sítích vyvolala velký ohlas a debatu, zda je takováto forma výuky vhodná. Podle Martina Konvičky nikoliv. „Učitelka vystavila mladé lidi v rozpuku puberty, kdy ve vás bouří hormony a sami v sobě a svých potřebách se sotva vyznáte, silnému ‚sadomasochistickému‘ fetiši – závoji, burce – a nechala je předvádět prostná, jež nesou silný ‚sadomaso‘ náboj,“ uvádí Konvička na svém blogu.

Podle protiislámského aktivisty se učitelka dopustila nemravného hazardu. „Je to naprosto stejné, jako by paní učitelka své žáky přivedla do nevěstince, nebo na sraz fetišistů, nebo mezi toxikomany, nebo do podobného, nedospělou duši ohrožujícího prostředí,“ míní Konvička.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: luš

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

10:21 To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

„Konečně se lidi chytili a začínají se pěkně udávat. Napráskali řezníka, co nadával na Ukrajince, a …