„I kdyby tvé mámě nadávali do k*rev!“ Útočník Fenin z Řeporyjí odmítl kauzu rasismu na Spartě

06.08.2021 18:15

Martin Fenin od Novotného z Řeporyjí se vyjádřil k opičím skřekům na Spartě, když se hrálo proti Monaku. Tmavý fotbalista to měl prý čekat, pokud chtěl slavit gól pod kotlem domácích. Dřív byl prý fotbal pro chlapy a profíky. A dnes? „V Monaku si jistě dost vydělá, takže i kdyby nadávali jeho mámě do kurev, musí to zkousnout.“

„I kdyby tvé mámě nadávali do k*rev!“ Útočník Fenin z Řeporyjí odmítl kauzu rasismu na Spartě
Foto: Repro. Youtube
Popisek: Svatba Martina Fenina

Anketa

Kolik dle vás existuje pohlaví?

98%
hlasovalo: 18865 lidí
Legendární fotbalista a bouřlivák Martin Fenin se vyjádřil k tolik propíranému rasismu na evropských fotbalových stadionech. Zvláště pak k úternímu zápasu Sparty s Monakem, kdy totiž fanoušci českého týmu začali vydávat „opičí zvuky“ na monackého černošského záložníka Tchouaméniho, který v 37. minutě vyslal svůj klub do vedení, a gól ostentativně slavil přímo před kotlem domácích.

Fotbalisté i trenér Monaka si následně okamžitě vyrazili stěžovat rozhodčímu i pořadatelům, a chvilku hrozilo dokonce ukončení zápasu. „Čemu se pořád ti hráči tmavé pleti diví? Když slaví gól pod kotlem soupeře, tohle prostě musí čekat,“ řekl k celé věci Fenin s tím, že by se před lety nic takového vůbec neřešilo.

„Dřív to byl ještě fotbal pro chlapy. Jako profík musíš skousnout, i kdyby nadávali tvé mámě do kurev,“ popisuje sportovec otevřeně. Tmavý fotbalista z Monaka si podle něj navíc jistě vydělá dost peněz, a proto na něj může každý křičet, co chce.

Martin Fenin je fotbalový útočník. V minulosti hrával za Teplice a Slavii. Vrchol své kariéry strávil v Německu a Francii. Dnes hraje za tým FK Řeporyje, kam ho údajně zlákal současný starosta, bývalý král bulváru a rovněž chodící kontroverze Pavel Novotný. Starosta ho dokonce oddával s jeho ženou Beatou.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: AZy

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…