„Když na Ukrajině nevyhrajeme, co vlastně bude?“ Vidlák dal na Václaváku odpověď

16.04.2023 15:45

Bloger Vidlák se na Václavském náměstí v Praze pořádně rozjel. Začal veršem, pokračoval přes cvičnou mobilizaci, drahé potraviny a snížení daně z hazardu, a skončil voláním „národ sobě“.

„Když na Ukrajině nevyhrajeme, co vlastně bude?“ Vidlák dal na Václaváku odpověď
Foto: Repro Facebook
Popisek: Blogger Vidlák aka Daniel Sterzik

Anketa

Získají Ukrajinci někdy zpět Krym?

hlasovalo: 30015 lidí
Účastníci demonstrace Česko proti bídě se opět sešli na Václavském náměstí v Praze. Vedle Jindřicha Rajchla k nim promluvil i bloger vystupující pod přezdívkou Vidlák, vlastním jménem Daniel Sterzik. A hned začal veršovat.

„Hlásí Vidlák od Strakovky, premiér nám zvednul krovky,“ spustil veršotepně a připomenul tím, že premiér dnes přistál v Manile. Jal se připomínat sliby předvolební koalice SPOLU, která slibovala, že postaví Česko opět ekonomicky na nohy a která zadlužuje Česko rychlostí „2 miliardy korun denně. A to mají rekordní výběry daní. Už se stihli i pochválit, že zkrotili inflaci, ale ceny potravin zase vzrostly,“ tepla Vidlák vládu.

Upozorňoval, že občany čekají také vysoké platby za neekologické domy. A jako by to nestačilo, tak vláda ještě zvýší nejnižší sazbu DPH. „A abyste se nebouřili, tak vám sníží daň z hazardu,“ upozornil Vidlák. „Elektřinu budeme mít samozřejmě dál za německé ceny. I když až tam odstaví i poslední jaderné elektrárny, tak Bůh ví, co se vlastně stane…“ pokračoval.

Došlo i na válku na Ukrajině.

„Mír nebude. Buď bude velkolepé vítězství, nebo, co vlastně bude, když ve válce na Ukrajině nevyhrajeme? Prezident Duda řekl, že to jer konec zlatého věku Západu. A hlavně to bude pořádnej průšvih. V souvislosti s válkou na Ukrajině připomínal, že se Česku začalo mluvit o mobilizačním cvičení.

Doba je to podle něj těžká a proto v této sobě musí národ držet pohromadě.

„Národ sobě, národ sobě, národ sobě,“ volal na rozloučenou.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Všem kteří se zúčastnili DEMONSTRACE na Václaváku děkuji!!, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré Diskuserychlý CZEXIT , 16.04.2023 16:02:08
Jsem dlouholetým voličem SPD a nemám důvod měnit! Přesto si uvědomuji, že máme li se posunout dál v cestě ke SVOBODĚ, musíme si zvolit jednoho vůdce a toho podporovat a chránit ho, ať se děje cokoliv!!! a to doslova! Za mě získávám přesvědčení, že jediným tímto vůdcem na cestě k záchraně ČR může být jedině Jindřich Rajch. Ano, můžu mít i jiný názor na některé jeho výroky, ale to není v našem boji vůbec podstatné a povyšuji sjednocení nás všech v této těžké době za mnohem potřebnější!! Nechci totiž fašismus v naší zemi a musí dostat opět za uši!! I všichni ti, kteří ho tu pěstují a podporují!! Hau

|  11 |  0

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…