Mladý Stropnický šlápl do... Pravičák dokonce žertuje o spermiích jeho otce

24.03.2016 14:55

Předseda Strany zelených Matěj Stropnický dnes na svém facebookovém profilu vyjádřil „soucit“ s prodavačkami a prodavači obchodních domů. A strhla se lavina.

 Mladý Stropnický šlápl do... Pravičák dokonce žertuje o spermiích jeho otce
Foto: Hans Štembera
Popisek: Matěj Stropnický

Anketa

Chcete po včerejším projevu Andreje Babiše na téma Čapího hnízda tohoto politika za premiéra?

71%
29%
hlasovalo: 13481 lidí

„Velikonoční zajíček ČSSD zaměstnancům obchodních řetězců: Vy o svátcích volno mít nebudete, ušel by zisk,“ zareagoval Stropnický na pozměňovací návrh pražského poslance ČSSD Štěpána Stupčuka. Ten chce ze senátní předlohy stranického kolegy Františka Bublana, který lobbuje o uzavření obchodních domů o státních svátcích, vypustit všechna nákupní centra, v nichž se nacházejí vedle velkých prodejen i maloobchody. 

Jedna část ČSSD podle Stropnického skutečně usiluje o zlepšení životních podmínek zaměstnanců. „Druhá jde ale bezostyšně na ruku velkému byznysu. Svátky tu musejí být i pro zaměstnance velkých řetězců,“ uvádí.

„Pane Stropnický, my studenti chodíme do práce právě o svátcích. Za prvé přes týden studujeme, za druhé za to dostáváme příplatek. Právě se nám snažíte zakázat jedny z jediných dnů, kdy si můžeme při náročnějším studiu přivydělat,“ zareagovala na slova Stropnického místopředsedkyně pražských Svobodných Tereza Sladkovská.

„Jak daleko může dojít dobrovolně nedobrovolné sebezotročování, pardon. Vy máte volat, že odmítáte při studiu pracovat a že na to studium chcete od státu podmínky, ne že chcete ještě o svátcích chodit na pokladny brigádničit. Uff,“ nechal se slyšet Stropnický.

„Jak, proboha, musely vypadat ostatní Stropnickýho spermie, když tahle byla ta nejrychlejší?“ zareagoval na předsedu Strany zelených glosátor Petr Paulczyňski. Stropnického také nazval rozmazlenou sestrou Agáty, se špínou pod nosem, co radí. Stropnického sestra je totiž moderátorka a modelka Agáta Prachařová. 

A nechybí ani slova dalšího ze Strany svobodných občanů, Luboše Záloma. "Zbytečný, neproduktivní člověk. Není divu, že chce zakázat jiným lidem být produktivní a někomu užiteční," řekl na adresu Stropnického.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…