„Tam jsem se bála.“ Babiš vypustil VIDEO. Toto zažili na ulici s ženou Monikou

22.01.2023 15:16 | Ze sítí

Volební tým Andreje Babiše sestříhal video z cest šéfa hnutí ANO na sever Čech. Nechybí v něm volání „Babiš na Hrad“, ale také věty, u kterých měl Andrej Babiš coby kandidát na prezidenta strach. „My jsme dneska společně v Jablonci měli strach. Skutečně jsme měli strach, protože ta agresivita voličů pětikoalice a hlavně ODS, která se takhle organizuje, je velká, ty urážky, moje paní z toho byla v šoku,“ nechal se slyšet Babiš.

„Tam jsem se bála.“ Babiš vypustil VIDEO. Toto zažili na ulici s ženou Monikou
Foto: Reprofoto: CNN Prima News
Popisek: Andrej Babiš (ANO)

Prezidentský kandidát Andrej Babiš nechal připravit sestříhané video ze své cesty na sever republiky. Do Libereckého kraje a do Ústeckého kraje.

Na videu nechybí dvě ženy, které ze všech sil volají „Babiš na Hrad, Babiš na Hrad, Babiš na Hrad“, další muž vystavuje billboard „Jedině Babiš“.

Ve videu promluvil i prezidentský kandidát.

„Vážení přátelé, zdravím vás z dnešního výjezdu. Byli jsme v Liberci, v Jablonci a teď jsme v Děčíně. Já jsem tady s mojí paní Monikou. Vy jste mi vždycky psali, abych ji vzal s sebou. Takže se stalo. No a bylo to super. Všichni se s ní chtěli fotit. Ona se na každého usmívá, je velice milá a zažila si to, co já zažívám už delší dobu,“ pravil Babiš. V tu chvíli ještě s úsměvem.

Anketa

Přestřelil Babiš billboard „Nezatáhnu Česko do války“?

hlasovalo: 28743 lidí
Monika Babišová potvrdila, že manžela přijela podpořit na prvním výjezdu.

„Bylo to velmi zajímavé. Když jsem vystupovala v Liberci a viděla jsem ty davy lidí, někteří tam i křičeli, tak jsem se trochu lekla. Trochu jsem se bála vystoupit, ale potkala jsem tam spoustu milých lidí, kteří se se mnou chtěli vyfotit, chtěli se se mnou seznámit. Povídali jsme si, podepisovala jsem jim knihy a bylo to pro mě hrozně příjemný,“ řekla.

Poté se prý přesunuli tramvají do Jablonce.

„A tam to bylo teda velmi nepříjemný. Tam jsem se bála, aby se něco nestalo. Bála jsem se, jestli po nás budou něco házet. Ale jsem ráda, že to dopadlo všechno dobře. Jsem ráda, že jsem mohla takhle vyjet,“ prohlásila Monika Babišová. Přislíbila, že pokud manžel vyhraje, bude i ona v cestách po krajích pokračovat.

Když si opět vzal slovo Babiš, poděkoval občanům za podporu.

„Vy jste strašně skvělí voliči. Pan premiér (Fiala) říká, že jste nedemokratický, že jste proruský a to je nesmysl. A zkuste se podívat, co bylo v Ústí nad Labem, když tam byl pan Pavel. Naši voliči tam nebyli, nikdo nekřičel, nikdo nikoho neurážel. My jsme dneska společně v Jablonci měli strach. Skutečně jsme měli strach, protože ta agresivita voličů pětikoalice a hlavně ODS, která se takhle organizuje, je velká, ty urážky, moje paní z toho byla v šoku. A já jsem skutečně prosil i pana premiéra , když teda mluví o demokracii, tak aby oslovil členskou základnu i tady v Děčíně, kde se rozdávaly píšťalky a padaly urážky, tak aby to nedělali, protože přece naši voliči to nedělají,“ zlobil se Babiš.

Agresivitu a nenávist prý jeho tým viděl i v Benešově, kde mu lidé údajně i skákali na auto a snažili se ho zastavit. Agresivita je podle Babiše velká a lidé by si ji mohli odpustit, protože svůj politický názor mohou projevit ve volbách.

V závěru videa Babiše podpořilo několik starších dam s tím, že je jako muž narozený ve znamení Panny bojovníkem a že se bude za lidi prát.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Mizerie, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré Diskuselubos69 , 22.01.2023 16:19:21
Se smutkem čtu tuhle zprávu. Ne není to překvapení není to údiv, ale spíše bída - kam může člověk proti člověku zajít a kam jej dovede bezbřehá nenávist usměrňovaná vládnoucími garniturami a výsledky jejich anikampaně proti člověku, který alespoň zlo neodplácí zlem. Ale co s tím ? Nevím.

|  10 |  0

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…