„Ty v*le!“ Luboš Xaver Veselý poslouchal rozjetého Holce ve studiu a padala mu čelist

13.03.2021 16:22

Sněmovna, to je takový ZOO, 200 exotických tvorů. Poslanci Lubomírovi Volnému hráblo. Vedle něj vypadá jako příčetný prakticky každý. Andrej Babiš se Zemanem ponížit nenechá. Petr Holec, komentátor serveru Info.cz, se s tím zase jednou nemazal. „Ty vole,“ okomentoval kanonádu moderátor Luboš Xaver Veselý.

„Ty v*le!“ Luboš Xaver Veselý poslouchal rozjetého Holce ve studiu a padala mu čelist
Foto: Repro XTV
Popisek: Xaver Veselý a komentátor Petr Holec bez roušek

Komentátor Petr Holec v rozhovoru pro internetovou televizi XTV.cz prohlásil, že prezident Miloš Zeman útokem na ministra zdravotnictví za hnutí ANO Jana Blatného tohoto člena vlády vlastně zachránil.  

Po politické popravě ministra Blatného volal Miloš Zeman v rozhovoru pro ParlamentníListy.cz.

„Tím, co udělal, vmanévroval premiéra (Andreje) Babiše (ANO) do takové pozice, ... že člověk jako Babiš se takhle ponížit nenechá,“ poznamenal k tomu komentátor

Rýpl si do poslanců. „Sněmovna, to je takový ZOO, 200 exotických tvorů, ne?“ položil si řečnickou otázku, když se zamýšlel nad tím, že to bude ve Sněmovně vypadat trochu jako v ZOO, až bude kolem nezařazených poslanců Lubomíra Volného a Mariana Bojka vztyčena hradba z plexiskla. Oba poslanci totiž odmítají nosit respirátory.

Volného Holec také nešetřil a vysmál se jeho teorii o tom, že nad Brnem kroužilo podezřelé letadlo společnosti DHL a provádělo cosi, co provádět nemělo. „To se stane, když vám hrábne, jak se říká,“ zhodnotil chování poslance Volného Holec. „Vedle Volného v podstatě teď každý vypadá jako příčetnej,“ přisadil si ještě komentátor serveru Info.cz.

Moderátor Luboš Xaver Veselý poté obrátil pozornost k časopisu Respekt a připomněl, jak v redakci tohoto týdeníku referovali o ruském agentovi, který měl do Prahy přivézt jed, s nímž mohl ohrozit život starosty Prahy 6 Ondřeje Koláře i pražského pirátského primátora Zdeňka Hřiba.

Ukázalo se však, že jed do Prahy dovezen nebyl. To jen jeden zaměstnanec ruské ambasády šle po krku svému kolegovi a neváhal kvůli tomu i lhát.

Novinář Ondřej Kundra s jeho lží posléze pracoval a Luboš Xaver Veselý se diví, jak vlastně ještě může působit v médiích, když udělal takovouhle „botu“.

„Tenhleten reportér, co psal tady tu fake news, největší všech dob, a on nechodí kanálama, jo?“ zeptal se Veselý. Holec se smíchem odvětil, že Kundra teď vystupuje jako expert na Rusko.

„Ty vole,“ neudržel se Veselý.

„Takhle se to dělá,“ pravil Holec. „Pozvěte ho sem a dozvíte se všechno,“ přisadil si ještě.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: mp

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

4:46 Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

„Přijde k většímu a staršímu bratrovi, protože tak se to tradovalo, a tak moc se mu chce dostat do a…