„Vítači, ohrožujete moje děti. Vyřídím si to s vámi. Zbourat 22 mešit.“ I to zaznívá po masakru v Anglii

23.05.2017 16:14

Reakce na teroristický útok v Manchesteru, ke kterému se přihlásil Islámský stát a při němž přišlo o život 22 lidí a bylo 59 zraněných, na sebe nenechaly dlouho čekat.

„Vítači, ohrožujete moje děti. Vyřídím si to s vámi. Zbourat 22 mešit.“ I to zaznívá po masakru v Anglii
Foto: Youtube.com
Popisek: Vlajka Islámského státu

„Vítači, politici, ohrožujete moje děti. Jak dlouho se asi budu rozhodovat mezi smrtí svých dětí a tou vaší?“ rozčílil se v té souvislosti protiislamista Artur Fišer.

Občanský aktivista Petr Paulczynski pak byl ještě ráznější. „Dokud všechny ty šmejdy s ručníkem na hlavě nepošlou šupem domů, můžou si bezpečnostní orgány zalomit prst v prdeli,“ uvedl.

Podle někdejšího kandidáta Suverenity Marka Vokšaye prý každý vítač a sluníčkář představuje bezpečnostní riziko pro jeho děti. „K jako takovému se ke všem takovým budu chovat,“ řekl.

„Dita Charanzová, Martina Dlabajová, Pavel Telička, Petr Ježek (všichni čtyři za hnutí ANO), Jaromír Štětina (TOP 09) a všichni europoslanci zvolení za ČSSD (Jan Keller, Miroslav Poche, Pavel Poc i Olga Sehnalová) – to je seznam osob, kterým bych nyní rozdal hadr, aby šli krev těch nevinných dětí z Manchesteru umývat. To je seznam našich europoslanců, kteří hlasovali pro potrestání Maďarska za to, že ‚není dost liberální‘. Británie je liberální a všichni vidíme, kam to vede. Takže – nástup a čistit, jinou cestu k uvědomění si politiků, co se tady děje, nevidím,“ napsal poté právník Tomáš Tyl.

„Německo, Francie a Brusel by měly být potrestány za teroristické činy všech, kterým umožnily přijít do Evropy. 22 zbořených mešit v Evropě. To by pomohlo,“ dodal spisovatel Jan Žáček.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

11:12 Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

Ceny pohonných hmot za poslední měsíc rostou a rostou. Pojďme se podívat, proč tomu tak je, zda se r…