„Vypněte i světla, ať nevidíme tu hrůzu.“ Sparta šetří na topení. Takto dopadla

19.09.2022 13:42 | Ze sítí

Šetření se týká všech oblastí. Fotbalová Sparta se rozhodla šetřit na fanoušcích a nebude na podzim vyhřívat protilehlou tribunu. Tím ovšem své fanoušky mírně řečeno dohřála. Zvláště ty, jež si platí na zápasy Sparty permanentky. Ozvaly se nadávky, že vedení klubu opět obětuje fanoušky a místo vylepšování špatných výkonů fotbalistů omezuje komfort na stadionu. „Mohli by vypnout i osvětlení, to je energeticky hodně náročné a fanoušci by aspoň neviděli tu hrůzu, co hráči Sparty na hřišti předvádí,“ poznamenal ironicky jeden z nich.

„Vypněte i světla, ať nevidíme tu hrůzu.“ Sparta šetří na topení. Takto dopadla
Foto: Repro Facebook
Popisek: Tribuna Sparty

Ještě před nedělním projevem, ve kterém premiér nabádal k energetickým úsporám, k nim přistoupil i fotbalový klub AC Sparta Praha. „Z důvodu odpovědného přístupu klubu k energetické krizi nebudeme do konce podzimní části na stadionu vyhřívat protilehlou tribunu,“ oznámil klub a dodal: „Součástí strategie klubu pro následující chladné a zimní období je odpovědné čerpání energetických zdrojů. To se bude týkat mimo jiné i provozu objektů či režimu práce zaměstnanců.“

Při pokusu zjistit o tomto opatření více však případný fanoušek Sparty narazí na problém, že Spartě momentálně nefungují ani servery.

Anketa

Kdo po vládním zastropování cen bude demonstrovat, bude demonstrovat jen za proruskou orientaci, tvrdí Kalousek. Má pravdu?

3%
97%
hlasovalo: 37252 lidí
Fanoušci už dávají najevo svou nelibost na sociálních sítích, zejména s vedením klubu, jehož výsledky nejsou valné. „V Laziu vrací fanouškům vstupné za nepovedený pohárový zápas. Na Spartě vypnou fanouškům topení. A vedení a VIP se všem tlemí do ksichtu,“ shrnul postup Sparty Petr Moravec. „Možná kdybyste vzali statisíce z výplat těch přeplacených klaunů, nemusíte brát komfort obyčejným lidem, který mají ještě ten žaludek se na vás chodit dívat!“ mínil další fanoušek a nebyl zdaleka sám.

Také Marek Polák mínil, že se klub má „vysrat na energetickou krizi“ a začít řešit krizi špatných výkonů. A podotkl, že právě pro komfort si lidé zaplatili permanentky. „Nebylo by lepší ušetřit někde jinde než na divácích? Na jediné části klubu, která opravdu funguje tak, jak se na Spartu sluší a patří?!“ tázal se další fanoušek.

Někteří fanoušci pak brali rozhodnutí s dávkou ironického humoru. „Skvělý krok! Po výborných výkonech to fanoušky jistě potěší, stejně jako rychlost a kvalita občerstvení, která je na Letné bezkonkurenčně nejlepší. Ještě bych doporučila pořídit dva další brankáře a bude to dokonalý. Děkujeme,“ mínila jedna fanynka. „Je fakt, že fandové jsou z dění na hřišti rozhicovaný až až,“ přidal lakonicky Tomáš Věchet.

„Mohli by vypnout i osvětlení, to je energeticky hodně náročné a fanoušci by aspoň neviděli tu hrůzu, co hráči Sparty na hřišti předvádí,“ navrhl Aleš Wagner.

Svou nespokojenost vyjádřily hlavně fanynky, které si permanentky koupily především kvůli vyhřívané tribuně. Míní, že by kvůli zhoršení kvality měly dostat slevu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: kas

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…