Walda by volil Trumpa! Vdova po zpěváku Matuškovi popsala z USA tamní novou situaci

10.11.2016 8:35

K výsledkům prezidentských voleb v USA se pro ČT24 vyjádřila z Floridy vdova po Waldemaru Matuškovi Olga. Jak zvolení Donalda Trumpa vnímá a co by řekl populární český zpěvák?

 Walda by volil Trumpa! Vdova po zpěváku Matuškovi popsala z USA tamní novou situaci
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vlajka USA

Úvodem se Matušková vyjádřila k Trumpovým slovům, že chce pomoci Američanům. „Tak mně už moc pomoct nemůže, protože jsem penzistka. My jsme ještě s Waldemarem ten americký sen zažili, neboť je to třicet let, co jsme emigrovali. Kdo to neprožil, ten neví, o čem Trump mluví,“ vzpomíná Matušková na to, jak rychle například trvalo vydání desky. „Něco jsme si vysnili a to jsme poté mohli realizovat, velmi jednoduše,“ dodala.

Matušková volila Trumpa. „Byla to strašně jednoduchá volba. Amerika se velice změnila tím, že volby vyhrál Barack Obama. Ten slíbil, že fundamentálně změní Ameriku a celý svět. Což se mu bohužel povedlo, ale k obrazu jeho. Měl krajně levicové názory. Všechno se šinulo směrem, který my známe. Lidi ale nevěděli, co je čeká, když ho volili. Nová administrace Donalda Trumpa je přesně obrácená,“ pojmenovala úskalí současné Ameriky. 

Anketa

Chcete, aby Donald J. Trump přijel do České republiky?

hlasovalo: 7665 lidí

„Waldemar by volil stejně. Walda utekl do kapitalismu, který není proti lidem, ale naopak pro lidi,“ dodala a zkritizovala demokratickou kandidátku Hillary Clintonovou. „Hillary Clintonová lhala vyšetřovatelům FBI a byla pokračováním agendy Baracka Obamy. To bylo vidět, že už lidi nechtějí,“ dodala.

Ona sama dokonce chodila s transparenty na ulici. „My jsme to prožívali už dřív, chodila jsem s babama na ulici, měly jsme cedule Trumpa a chodily jsme mávat na lidi,“ uzavřela se slovy, že do volebních místností přišlo velké množství lidí. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…