„Zachránil mi život.“ Silné VIDEO. Za kandidaturu profesora Pirka se postavili pacienti

09.09.2022 15:28

Kardiochirurg prof. Jan Pirk, který kandiduje v Praze 10 do Senátu (za SPOLU), zveřejnil volební spot, kde mu podporu vyjadřují pacienti, kterým zachránil život. „Co se týče jeho kandidatury do Senátu, tak si ani nedovedu představit, jaký jiný člověk by tam měl být, než člověk jeho schopností a jeho kvalit,“ uvedla jedna z jeho bývalých pacientek.

„Zachránil mi život.“ Silné VIDEO. Za kandidaturu profesora Pirka se postavili pacienti
Foto: Hans Štembera
Popisek: Kandidát na senátora Jan Pirk

„Já jsem se s panem prof. Pirkem seznámila v roce 2007, když bohužel mi musel operovat srdce a musím říct, že jako člověk je naprosto neuvěřitelný. S takovýmhle empatickým člověkem, jako je on, jsem se ještě nesetkala,“ prohlásila bývalá pacientka s tím, že prof. Pirk je díky svým schopnostem a kvalitám tím pravým člověkem do Senátu.

Pirkovi pacienti oceňují zejména jeho lidský přístup a pravdomluvnost. „Má lidský přístup k lidem, rozhodně nic nezatajuje, říká všecko narovinu. Mně řekl, že srdíčko mám hodně nemocný, ale dá mi ho do pořádku. V Senátu bude určitě přínosem, protože má velké manažerské a organizační schopnosti, o čemž svědčí to, že si zorganizoval perfektní operační tým, na který se může spolehnout. Je to člověk na svém místě, můžu mu věřit, protože mi zachránil život a dal mi ještě možnost, abych tady chvíli na tom světě byl,“ uvedl další z pacientů.

„Pan profesor je pro mě úžasnej člověk, protože díky němu jsem pořád tady na světě a vděčím mu za svůj život. Má úžasně lidský přístup, rozhodně patří do Senátu a udělal by hodně pro lidi a jestli mám někomu věřit, tak určitě jemu,“ přidal se jiný Pirkův bývalý pacient.

Samotný prof. Pirk, který kandiduje za uskupení SPOLU, voličům slibuje, že uplatní svoji pracovitost  a cílevědomost. „Jakožto lékař, manažer a maratonec vím, že pracovitost, cílevědomost, odhodlanost a vytrvalost dokážou zázraky. Protože jsem zvyklý říkat, co si myslím, tak to v politice určitě nebudu mít vůbec jednoduché, ale na to už jsem zvyklý. Pokud mi občané Prahy 10, Dubček a Štěrbohol, dají v těchto senátních volbách důvěru, slibuji, že všechny tyto vlastnosti uplatním pro to, abychom žili zdravěji, radostněji a šťastněji,“ uvedl Pirk ve volebním spotu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jma

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Důchodce, který „uvěřil“. Nechtějte vědět, co za chvíli poběží na ČT

7:15 Důchodce, který „uvěřil“. Nechtějte vědět, co za chvíli poběží na ČT

Zmatený důchodce, který uvěřil fake news o atomové válce a chodí po městě v atombordelu. To je hlavn…