,,Zloprdi, blitky, pšouknutí..." Herec drsně o Jaroslavu Hutkovi

14.08.2018 7:21

Herec Michal Gulyáš se na svém facebookovém profilu vyjádřil ke zpěvákovi Jaroslavu Hutkovi. Ten se v posledních dnech proslavil písněmi Miloš a Zubatá o smrti prezidenta Miloše Zemana a ještě jednou – k roku 1968.

,,Zloprdi, blitky, pšouknutí..." Herec drsně o Jaroslavu Hutkovi
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jaroslav Hutka na demonstraci proti Babišovi nazvané Proč? Proto!

„Každý z nás v teto nelehké a třpytící se době, která nás paří žhavou vodou a topí ve studených ohních zatěžuje svůj charakter. Na někoho dopadá zoufalství dříve, někdo mu odolá a někdo je nakonec umlácen vlastním bičem nedostatečnosti. Hutka se vylíhl z vejce blbosti, proběhl svět, zakrákal, posral boty velikánům (viz i Nohavica před pár lety), a až odejde, chcípne s ním i ta ubohá odrhovačka, co ji zpíval v 89,“ poznamenal Gulyáš s tím, že jde o jedno smutné pšouknutí života. 

„Myslím,že už dnes nikdo na jeho kramářské odrhovačky není zvědavý, v Plzni má v sobotu a neděli v rámci akce Živá ulice přednášku o svobodě, nevím, kolik debilů ho bude poslouchat, ale jistě se najdou,“ poznamenal v diskusi jeden z uživatelů. 

Anketa

Je Václav Klaus mladší dobrý politik?

91%
9%
hlasovalo: 14168 lidí

„No, tak to tam dorazí jen debilové, nebo postižení,“ dodal Gulyáš. 

„Hutka je opravdovej havlomrdí debil!“ napsal další uživatel. „Ale jediný slušný oponent Zemana... Lepší argumenty jsem od protistrany již dlouho neslyšel. Tenhle člověk je hoden býti naším nepřítelem...“ oponoval mu druhý. A Gulyáš připsal: „Václave, musím Vám oponovat, a to na základě jeho nevkusného útoku před pár lety proti Nohavicovi. Tam nebylo slušného nic a na úrovni už vůbec. Myslím, že je to komplexy trpící bludný poloamatér v čemkoliv, nejvíce však v politice a zpěvu.“

„Zloprdi, Václave, sejou vítr. Sklidí bouři a myslí si, že ne. Mýlí se. Dějiny jsou osnova! Svoboda není zhulená hlava a blitky v dutině lebeční. Svoboda je zodpovědnost. A ti blbové se svobodou v ústech, ti myslí svobodou chaos. Budou překvapení, že kymáceli nádobou a přijde vlna! Všeho do času!“ dodal také.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…