100 milionů na zbraně dal Ukrajincům majitel Seznamu: Ruské bezmozky vypráskat

04.04.2022 11:36 | Ze sítí

Při pohledu na děsivá zvěrstva, kterých se Rusové dopustili ve městě Buča, vyslovil majitel Seznamu Ivo Lukačovič jasný názor. „Ruské bezmozky je třeba vypráskat z Ukrajiny.“ Za tímto účelem poslal ukrajinské armádě balík peněz.

100 milionů na zbraně dal Ukrajincům majitel Seznamu: Ruské bezmozky vypráskat
Foto: Dollarphotoclub
Popisek: Peníze

Ruský vpád na Ukrajinu trvá již 40 dní. Ruské dělostřelecké granáty a ruské letecké pumy vyhlazují domy Ukrajinců, srovnávají se zemí sídliště, školy, nemocnice i divadla. Rusové na Ukrajině zabíjejí nejen vojáky, jak tvrdí ruská státní média, ale také civilní obyvatelstvo. Otevřeně o tom mluví zahraniční novináři z BBC, CNN i z dalších mezinárodních agentur.

Anketa

Jste pro odstřižení se od ruských dodávek plynu a ropy?

94%
hlasovalo: 65325 lidí

Informace ukrajinských vojáků, kteří vstoupili do míst, odkud se stáhli ruští okupanti, či odtud byli vytlačeni, naznačují, že se ruští agresoři dopouštěli na okupovaném území zvěrstev. Ve městě Buča vojáci nalezli civilisty postřílené na ulicích, pod jejichž těly byly údajně navíc záměrně nastraženy bomby, aby po návratu Ukrajinců existovala možnost, že zemře ještě více lidí. Ve městě Buča byl odkryt také masový hrob.  

Když ruská zvěrstva ve městě Buča spatřil majitel Seznamu Ivo Lukačovič, neudržel se.

„Záběry masakru v Buče z hlavy už asi nikdy nedostanu. Posílám proto co nejdříve 100 miliónů CZK ze svého na ukrajinské ambasádě na nákup zbraní pro hrdinnou ukrajinskou armádu. Čím dříve ty rusácké bezmozky vypráskají, tím více nevinných dětí, žen a civilistů se podaří zachránit,“ zdůraznil Lukačovič.

Ivo Lukačovič promlouvá

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

válka na Ukrajině

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Stručné informace týkající se tohoto konfliktu aktualizované ČTK několikrát do hodiny naleznete na této stránce. Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: mp

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úplně jinak. Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše

12:53 Úplně jinak. Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše

Na Slovensku je rušno kolem veřejnoprávních médií. „Největší likvidátoři svobody slova se dnes pasuj…