A bum. Tenhle puk se „politikovi“ Haškovi vrátil po letech

06.04.2023 12:41 | Ze sítí

Peníze z Ruska mu nevadily a před lety byl za přestup do Ruska rád. I to se ozvalo na adresu Dominika Haška poté, co někdejší legendární brankář ohlásil vstup do politiky. Jeho současným tématem je zejména boj proti Rusku. Haškovi byly ovšem připomenuty i podnikatelské neúspěchy.

A bum. Tenhle puk se „politikovi“ Haškovi vrátil po letech
Foto: Facebook
Popisek: Dominik Hašek

„Na politiku jsem myslel už dřív, ale teď, kdy je nebezpečí podobné jako ve 30. letech minulého století, chci být o to víc prospěšný,“ cituje právník Tomáš Tyl Haškova slova, kterými odůvodňoval své rozhodnutí směrem k politické kariéře a srovnával současnou situaci s tou, která tu panovala před 2. světovou válkou. Je to ale jen první část Tylova příspěvku. V té druhé si s legendárním brankářem servítky rozhodně nebere.

 „To jo, nácek, kam se podíváš, třicátý roky jak vyšitý. Třeba támhle nějakej Herr Haschke...“

Hašek je poslední dobou známý jako zarputilý příznivec Ukrajinců a téměř fanatický odpůrce všeho ruského. Velmi se angažoval v kauze potrestaného olympionika Svobody, který musel  nakonec až „na kobereček“ k ministryni Janě Černochové, protože vyjádřil souhlas se stanoviskem Olympijského výboru, který nezakázal ruským a běloruským sportovcům účast na OH.

Mnohdy označuje ruské peníze jako krvavé, čehož využil k napsání nedávného tweetu i Jindřich Rajchl a poukázal na to, že sám Dominik Hašek byl velmi štědře placen ruskými penězi v době, kdy hrál tamní nejvyšší hokejovou soutěž KHL.

 

„Tak tohle uzrálo jako víno. Nevíte, jestli už Dominik vrátil všechny ty ‚krvavé‘ peníze, které tam vydělal?“ ptal se řečnicky na svém twitteru předseda strany PRO Jindřich Rajchl.

Facebooková stránka NHL NEWS zase v souvislosti s Haškovým oznámením vstupu na politickou scénu připomíná jeho další mimohokejové působení, a to na scéně obchodní a marketingové.

„Dominátor se chystá do politiky. A tak je na čase připomenout si jeho obchodní ‚úspěchy‘,“ píše se na jejím facebooku. Příspěvek odkazuje i na článek, který referoval o dalším Haškově pokusu prorazit v podnikatelském prostředí.  

„Po debaklu se sportovním oblečením značky Dominator, která skončila ve ztrátě 90 milionů korun, zaměřil tentokrát svou pozornost na potravinářství. A dokonce se osobně zapojil do marketingové kampaně,“ píše se v článku s tím, že bývalý špičkový gólman začal před dvěma lety prodávat energetické nápoje Smarty, jež se dočkaly nových verzí – myslivecké a rybářské.

„Hašek nechtěl nic ponechat náhodě a propagaci výrobku vzal do vlastních rukou. Jeho klip, v němž se snaží veřejnosti inovativní příchutě představit, však budí převážně posměch.“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

válka na Ukrajině

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Stručné informace týkající se tohoto konfliktu aktualizované ČTK několikrát do hodiny naleznete na této stránce. Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: MaA

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Podnikání se nedaří, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseNechtík , 06.04.2023 14:25:19
na chytání je již starý a peníze asi dochází, tak hurá do politiky. No má nejlepší předpoklady aby se v tomto státě do ní dostal. Zdá se mi to nebo je vážně v poslední době v politice těchto pokrytců plné poslanecké, senátní a vládní lavice? A i na trůnu na Hradě?

|  13 |  0

Další články z rubriky

Všude jako v Bruselu. Bodání, vraždy, popravy. „Popírají to. Nebo hůř, tvrdí, že je to dobře.“

11:30 Všude jako v Bruselu. Bodání, vraždy, popravy. „Popírají to. Nebo hůř, tvrdí, že je to dobře.“

„Původní bílé křesťanské evropské obyvatelstvo je nahrazováno migranty stále se zrychlujícím tempem,…