Alexandra Mynářová ukončila spolupráci s Hradem. Důvod je zde

26.01.2021 17:11

Manželka kancléře Vratislava Mynáře a někdejší moderátorka České televize oznámila konec spolupráce s Kanceláří prezidenta republiky, kde pro ni natáčela videa na YouTube a představovala zákulisí Pražského hradu. Důvod? Zahájila (staro)novou profesní etapu v Českém rozhlase. Napsala to na svůj facebookový profil.

Alexandra Mynářová ukončila spolupráci s Hradem. Důvod je zde
Foto: Screen Youtube
Popisek: Alexandra Mynářová

„Ráda bych tímto oznámila konec spolupráce s Kanceláří prezidenta republiky. Děkuji za tuto skvělou zkušenost – podařilo se nám natočit desítky reportáží, rozhovorů a prohlídek zajímavých míst. Chci moc poděkovat všem, kteří se za těch dva a půl roku účastnili natáčení – členům hradní stráže, floristkám, pracovníkům protokolu, archivu a spoustě dalším,“ napsala Mynářová a poděkovala všem za profesionalitu a oddanost své práci.

„V budoucnu již také nebudu moderovat žádné akce na Pražském hradě. Proč? V prosinci jsem zahájila (staro)novou profesní etapu v Českém rozhlase. Nepovažuji proto za vhodné pracovat – byť bez nároku na honorář – pro úřad hlavy státu. Velmi ráda na sebe dobrovolně uplatním ta nejpřísnější měřítka,“ uzavřela.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…