Američanům se nechce pracovat v hotelu nesoucím Trumpovo jméno. Na hodinu platí jen...

17.09.2017 7:16

Floridský hotelový komplex nesoucí jméno 45. prezidenta USA Donalda Trumpa si stěžuje, že rodilí Američané nechtějí v resortu pracovat. Firma spravující komplex proto žádá, aby mohla zaměstnat víc cizinců. Američanům se podle všeho nechce pracovat za necelých 11 dolarů na hodinu, které hotelový komplex Trump International nabízí.

Američanům se nechce pracovat v hotelu nesoucím Trumpovo jméno. Na hodinu platí jen...
Foto: Facebook D. Trump
Popisek: Donald Trump

Když Donald Trump oznámil, že se hodlá ucházet o post prezidenta, přišel s myšlenkou, že nechá postavit zeď na hranici Spojených států s Mexikem. Jednak tím chtěl bojovat proti zločincům a jednak si od stavby zdi sliboval zeslabení toku nelegálních migrantů, kteří míří z Mexika do USA.

Server BuzzFeed však přinesl informace o tom, že hotelový komplex Trump International v Miami na Floridě žádá o to, aby mohl zaměstnat více cizinců. Rodilým Američanům se za necelých 11 dolarů na hodinu, v přepočtu asi 232 korun, v hotelu nechce pracovat.

Celý článek v angličtině naleznete zde.

Od června 2015 hotelový komplex požádal už o 380 zahraničních pracovníků. Ještě než se stal prezidentem, stěžoval si Trump, že nemůže najít dost pracovních sil. O desítky zahraničních pracovníků požádal také klub Mar-A-Lago, kde 45. prezident USA trávívá své volné dny.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…