Andrej Babiš: Jestli některé z mých dětí vstoupí do politiky...

20.04.2015 7:26

Šéf hnutí ANO a ministr financí Andrej Babiš v rámci cesty po Spojených státech zavítal do města hazardu Las Vegas. Se svojí dlouholetou partnerkou Monikou, která ho v USA doprovází, zde poskytl rozhovor deníku Blesk, v němž se podělil o dojmy z cesty a prozradil, co by udělal svým dětem, kdyby vstoupily do politiky.

Andrej Babiš: Jestli některé z mých dětí vstoupí do politiky...
Foto: Hans Štembera
Popisek: Andrej Babiš s družkou Monikou

Babiš si Blesku posteskl, že politika se jeho rodiny v zásadě dotkla negativně, neboť kvůli pracovním povinnostem tráví s rodinou hodně málo času. Ale když mají děti prázdniny, čas si na ně údajně udělá.

Byť jsou podle partnerky Moniky děti na tatínka pyšné, Babiš by nerad viděl, aby si z něj vzaly příklad a vstoupily do politiky. „V žádném případě. Napíšu do závěti, že pokud bude někdo dělat politiku, nedostane žádný majetek…“ prohlásil Babiš.

Monika v rozhovoru uvedla, že jedním z důvodů, proč svého partnera doprovází na cestě po USA, byla snaha vidět se více než normálně. To se prý ale tak úplně nevydařilo. „Zjistila jsem, že ani tady ho moc nevidím. A když už, tak je naštvaný kvůli politice,“ vysvětlovala se smíchem Blesku.

Babiš ke svým očekáváním z cesty po USA uvedl, že byl hlavně zvědavý, protože na takové cestě ještě de facto nebyl. „Jezdím jenom do Bruselu na porady ministrů financí,“ popisoval Blesku s tím, že z cesty po USA si bude odvážet to, jak se Američané vypořádali s krizí. „Ekonomice se daří, i když zadlužení je samozřejmě veliké,“ konstatoval Babiš.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: luš

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

16:02 Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

„Aktivistická sebelikvidace Evropy čištění celého světa neprospěje,“ podotýká ke Green Dealu emeritn…