Babiš je připraven taxikáře vyslechnout, když ho osloví

08.02.2018 12:08

Jednat s taxikáři bylo na magistrátu, řekl ČTK premiér v demisi a šéf hnutí ANO Andrej Babiš potom, co protestující taxikáři pohrozili blokádou, když s nimi nepřijdou diskutovat zástupci vlády.

Babiš je připraven taxikáře vyslechnout, když ho osloví
Foto: Hans Štembera
Popisek: Taxi, ilustrační foto

Babiš zdůraznil, že ho nikdo neoslovil. Doplnil, že když ho taxikáři pozvou, rád je vyslechne. V poledne se k situaci vyjádří ministr dopravy Babišovy menšinové vlády Dan Ťok.

„Mně nikdo nepsal, nikdo mne nikam nepozval, takže, když mne někdo pozve, tak si je rád vyslechnu,“ uvedl Babiš. Protest se podle něj týká magistrátu, který se zástupci nespokojených taxikářů jednal, nikoli vlády. „My jsme o tom nemluvili, nám nikdo nepsal, mluvili o tom s magistrátem,“ uvedl.

Ťok dnes ráno v prohlášení uvedl, že jeho úřad s taxikáři pravidelně jedná a chce se dohodnout. Zopakoval, že ministerstvo dokončuje návrh legislativních změn, které srovnají podmínky pro taxi a služby typu Uber.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Moravský espéďák: Rusko už za dva roky nebude existovat. Psali analytici z USA

20:17 Moravský espéďák: Rusko už za dva roky nebude existovat. Psali analytici z USA

Moravský kandidát SPD a Trikolory do Evropského parlamentu Boris Latýn ve svém komentáři zmiňuje ana…