Babiš na Frekvenci 1: Naše potraviny jsou levné i kvalitní. A Bárta je lhář

21.04.2013 18:12

Podle podnikatele Andreje Babiše je dobře, že se kolem kvality českých potravin strhla taková diskuze. Je totiž třeba lidem ukázat, že se opravdu o zaručenost tuzemských potravin oproti jiným v Evropě nemusejí bát. Ten, kdo tvrdí opak, nemluví pravdu, například ulhaný Vít Bárta, prohlásil Babiš v Pressklubu Frekvence 1.

Babiš na Frekvenci 1: Naše potraviny jsou levné i kvalitní. A Bárta je lhář
Foto: Lucie Bartoš
Popisek: Andrej Babiš

Hlavním problémem v Česku, což chce Babiš změnit, je podle podnikatele to, aby na každé potravině byl původ a jméno výrobce. „To se dneska neděje“, řekl v rádiu Babiš s tím, že chce přesvědčit politiky k opaku, aby to lidé věděli. Místo toho se totiž píše jen to, kdo dává potravinu do oběhu s vlajkou Unie. Ale to prý nestačí.

Babiš má za to, jak již několikrát uvedl pro média, že jsou na tom české potraviny velice dobře. „Jsou levné a kvalitní,“ řekl v Pressklubu podnikatel a dodal, že třeba jen z hlediska kontrol jsou na tom Češi mezi nejlepšími v Evropě.

To, co prohlašuje Vít Bárta, je podle Babiše jen snůška lží. „Pan Bárta notoricky lže. Je jeden z největších negativ české politiky,“  zopakoval svůj kritický postoj k poslanci.

  • Celý záznam rozhovoru naleznete na oficiálních stránkách Frekvence 1, a to ZDE

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jno

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

21:38 „Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

Zrezivělý památník; víc, než se na pohled zdá. Jména škodováckých obětí druhé světové války po necel…