Babiš ukončil svůj Deník. Prozradil, proč už dál nemůže psát

03.02.2014 18:47

Předseda hnutí ANO Andrej Babiš ukončil svůj Deník nepolitika, který vedl na blogu iDnes.cz. Přibylo mu totiž mnoho povinností a politické odpovědnosti, a tak by každé jeho slovo bylo probíráno.

Babiš ukončil svůj Deník. Prozradil, proč už dál nemůže psát
Foto: Hans Štembera
Popisek: Andrej Babiš, ministr financí

„Po jmenování vlády mi přibylo povinností i politické odpovědnosti. Na základě mých posledních mediálních výstupů jsem si uvědomil, že každé mé slovo je probíráno ze všech stran a že může mít vliv na mediální hodnocení nejen mé osoby, ale i celé vlády,“ píše ve svém Dílu třináctém a posledním Andrej Babiš.

„Těch náhodných nedorozumění, která se v médiích objevují, je v poslední době víc než dost, proto jsem se rozhodl tímto 13. dílem Deník nepolitika ukončit,“ vysvětluje konec nový ministr financí.

„Rád samozřejmě na svůj blog budu psát dál, mělo by jít ale především o témata, která se týkají resortu financí a dění v hnutí ANO. Všem příznivcům Deníku děkuji za pozornost i za ohlasy, které byly z velké většiny kladné,“ dodává Babiš.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pan

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Porucha u KB: Klient učinil bance nabídku, jakou ještě nezažila

11:12 Porucha u KB: Klient učinil bance nabídku, jakou ještě nezažila

Kdo se chtěl v pondělí dostat k penězům na svém účtu u Komerční banky, ten ji s největší pravděpodob…