Bartoš: Já nejsem vytetelenej z nějaký funkce, chci prosazovat dobrej program

22.07.2021 8:41

Šéf hnutí ANO a stávající premiér Andrej Babiš se v rozhovoru pro CNN Prima News tvrdě pustil do předsedy Pirátské strany Ivana Bartoše. Když to Bartoš slyšel, nechtěl zůstat Babišovi nic dlužen. Nabil svá slovní děla a spustil. Raději se podívejte sami...

Bartoš: Já nejsem vytetelenej z nějaký funkce, chci prosazovat dobrej program
Foto: Screen FTV Prima
Popisek: Ivan Bartoš v Partii TV Prima

Anketa

Vnímáte sudetské Němce jako své krajany?

3%
96%
hlasovalo: 19686 lidí

„Kdyby fungovaly tradiční politické strany a nebyla taková korupce, tak bych do politiky nikdy nešel,“ pravil Babiš v rozhovoru pro CNN Prima News. Stejně vehementně se vymezil i proti Pirátům, které se podle něj mezi tradiční strany nepočítají. Šéf strany Bartoš by podle Babiše nebyl dobrým předsedou vlády.

„On skutečně není vhodný na tuto pozici. Viděli jsme to. On byl v Bruselu a on by tam skutečně odevzdal všechny naše práva, aby nechal rozhodovat cizí země o nás, takže to určitě nechci. A i když nebudu v politice, tak si myslím, že Piráti jsou pro naší zemi velkým nebezpečím,“ nebral si servítky Babiš.

PhDr. Ivan Bartoš, Ph.D.

  • Piráti
  • Místopředseda vlády pro digitalizaci
  • místopředseda vlády

Ale Ivan Bartoš to nenechal jen tak a přešel do protiútoku.

Konstatoval, že kandiduje na Ústecku proto, aby ukázal, že hodlá pomoci i tomuto regionu, ve kterém se během 8 let vlády ANO všechno jen zhoršovalo.

„Já nejsem na rozdíl od vás vytetelenej z nějaký funkce, ale chci prosazovat dobrej program, který jsme pro budoucnost naší země s Piráty a Starosty připravili. Ať už budeme bojovat z jakýchkoli pozic,“ vmetl Bartoš Babišovi.

PhDr. Ivan Bartoš, Ph.D.

  • Piráti
  • Místopředseda vlády pro digitalizaci
  • místopředseda vlády

Bartoš a Babiš

Hodlá z Česka opět udělat zemi, kde může v lepší budoucnost doufat každý, a ne jen jeden jediný oligarcha, pro kterého se dře celá republika.

„Lžete lidem o své práci, o Pirátech, o tom, jak jste "zvládli COVID" i o své pozici v Evropě. Proč? Protože se bojíte. Lež je berlička neschopných a nebo všehoschopných. Obě dvě pozice jste za svých 8 let ve vládě naplnil vrchovatě, stejně jako své kapsy našimi penězi,“ uzavřel.

Bartoš a Babiš

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: mp

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Jděte do prde*e! Vy jděte do prde*e!“ Agrese v ČT. Sochař Černý se „pral“ s kurátorkou

10:25 „Jděte do prde*e! Vy jděte do prde*e!“ Agrese v ČT. Sochař Černý se „pral“ s kurátorkou

Spor o umístění stíhaček Spitfire s motýlími křídly na fasádě pražského obchodního domu Máj vyústil …