Bojkot České telževize. Ne, to není překlep ani žvatlání

24.11.2015 12:00

Přes osm set účastníků se podle sociální sítě Facebook zúčastní čtvrteční akce s názvem Bojkot České televize. Pořadatelem celé akce, která se uskuteční od 18 do 22 hodin, je platforma Za naši kulturu a bezpečnou zem.

Bojkot České telževize. Ne, to není překlep ani žvatlání
Foto: Hans Štembera
Popisek: Česká televize, ilustrační foto

„Žádáme ČT, aby byl odvolán generální ředitel, a ČT aby objektivně a pravdivě informovala. V případě nevyhovění našim podmínkám se udělá týdenní bojkot,“ píší organizátoři. Bojkotem se v tuto chvíli rozumí naprostá ignorace kanálu veřejnoprávní televize, kterou by v danou dobu neměl nikdo zapnout. 

Událost najdete ZDE.

Obdobnou akci pořádá také Jan Adrian Lockhart, který chce pro změnu bojkotovat vysílání po celý čtvrteční den. Svou událost nazval „Bojkot České telževize a podpora panu presidentovi“. 

„Dejme najevo, že nesouhlasíme, jak lživě a manipulativně reportuje veřejnost o dění nejen na Ukrajině, ale i v Sýrii, na uprchlických hranicích a o našem panu presidentovi,“ píše Lockhart.

Událost najdete ZDE.

Česká televize je poslední dobou centrem kritiky příznivců prezidenta Miloše Zemana. Podle nich totiž nedává prostor oběma stranám, ale převažuje zpravodajství týkající se odpůrců hlavy státu. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…