Bouchnul dveřmi u Kalouska a dnes rozeslal: Zakládám novou stranu

19.04.2016 7:34

Necelý měsíc poté, co se bývalý poslanec a místopředseda TOP 09 Pavol Lukša rozhodl opustit svou mateřskou stranu, učinil další zásadní politický krok. Založil novou politickou stranu Dobrá volba. Nynější starosta Čeladné to oznámil ParlamentnímListům.cz.

Bouchnul dveřmi u Kalouska a dnes rozeslal: Zakládám novou stranu
Foto: top09.cz
Popisek: starosta Čeladné Pavol Lukša

Lukša při svém odchodu z TOP 09 uvedl, že tak činí kvůli agresivní politice současného předsedy strany TOP 09 Miroslava Kalouska. 

„Naše strana nabídne především jasnou a srozumitelnou politiku pro lidi v obcích a městech a řešení problémů, se kterými se setkávají denně v běžném životě,“ napsal Lukša s tím, že chce především zajistit důstojný život pro ty, kteří chtějí poctivě pracovat a dodržovat naše zákony. „Aby mladí lidé našli své uplatnění po ukončení studií či vyučení, lidé v produktivním věku měli možnost zajistit potřeby své i své rodiny a senioři či hendikepovaní neměli obavu z každého nového dne,“ sdělil.

„Zvláště zde, v Moravskoslezském kraji, je třeba intenzivně vnímat potřeby všech, kteří zde žijí, a nevyhýbat se řešení problémů, které jsme mnohdy zdědili z minulosti. Věřím, že tento subjekt bude opravdu dobrou volbou pro lidi,“ dodal Lukša.

Celé prohlášení Pavola Lukši:

Rád bych Vám oznámil vznik nové politické strany Dobrá volba. Naše strana nabídne především jasnou a srozumitelnou politiku pro lidi v obcích a městech a řešení problémů, se kterými se setkávají denně v běžném životě. Budeme se snažit pomalými krůčky napravit to, co bylo v mnohých případech opomenuto, především zajištění důstojného života pro ty, kteří chtějí poctivě pracovat a dodržovat naše zákony, aby mladí lidé našli své uplatnění po ukončení studií či vyučení, lidé v produktivním věku měli možnost zajistit potřeby své i své rodiny a senioři či hendikepovaní neměli obavu z každého nového dne. Zvláště zde, v Moravskoslezském kraji, je třeba intenzivně vnímat potřeby všech, kteří zde žijí, a nevyhýbat se řešení problémů, které jsme mnohdy zdědili z minulosti. Věřím, že tento subjekt bude opravdu dobrou volbou pro lidi. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Macronův sen o míru během olympiády. Hoffman tuší, proč nevyjde

17:01 Macronův sen o míru během olympiády. Hoffman tuší, proč nevyjde

POHLED IVANA HOFFMANA Sprnová olympiáda v Paříži se Emmanuelu Macronovi zdá vhodnou příležitostí, ab…