Brusel rozděluje evropské státy, z EU se tak stal nepřítel, všem svým členům je nebezpečná, varuje advokátka

10.04.2018 20:55

Evropská unie je nepřítel Evropy a Evropanů, alespoň o tom je přesvědčena advokátka Jana Zwyrtek Hamplová, podle které jsou cíle EU zapomenuty, právo se stalo z nástroje spravedlnosti zbraní hromadného ničení dobrých vztahů, přátelství a spolupráce. „Evropské peníze se staly legalizovanými úplatky a nástrojem vydírání. Brusel je diktátor,“ uvedla na svém blogu na serveru Aktuálně.cz.

Brusel rozděluje evropské státy, z EU se tak stal nepřítel, všem svým členům je nebezpečná, varuje advokátka
Foto: Daniela Černá
Popisek: Advokátka Jana Zwyrtek Hamplová

Advokátka Hamplová v tom má jasno. Evropská unie se podle ní zkrátka nachází ve fázi klinické smrti. Je prý jen otázkou času, kdy dodýchá. „Uměle vytvořený útvar evropských zemí, které namísto spolupráce čelí díky hlupákům a sobcům ve svém čele diktatuře pseudopráva a vydírání dotačními penězi, ztratil jakoukoli schopnost smysluplné existence,“ napsala v komentáři.

Skutečné evropské elity jsou všude jinde než v Bruselu a ty pseudoelity hrající si, někdy dokonce i bez relevantního vzdělání, na novodobou šlechtu, už dávno ztratily i obyčejnou lidskou soudnost a stud, míní advokátka. „O přirozené inteligenci nemluvě. Jsou arogantní, povýšení a verbálně agresivní, jak není po jejich,“ dodala s tím, že další roky budou nejspíše o tom, zda se Evropy ujmou lidé schopní a chytří a klinickou smrt zvrátí, nebo budeme dál poslouchat lidi schopné všeho.

„Anebo budou o tom, zda tu impotentní hrůzu natvrdo rozpustíme a založíme evropské vztahy opět na vícestranných smlouvách s jasnými pravidly pro všechny zúčastněné,“ řekla Hamplová, která zmínila, že jsou-li smlouvy, nemá nikdo „vedoucí úlohu strany“, ale je pouze jednou z rovnocenných smluvních stran.

„Pak by nemohly vzniknout zhovadilosti typu GDPR a podobné nesmysly v době, kdy Evropa hraje mnohem vyšší hru, než že se v době internetu něco ‚vykecá‘,“ doplnila s tím, že jsme zahlceni příkazy z Bruselu a buzerací za jejich neplnění rovněž odtamtud. „Ano, z toho Bruselu, který neodhalil podvody Řecka, neumí umravnit Německo a neumí uchránit evropské hranice před aktuální invazí středověku do naší krásné Evropy. Tedy toho Bruselu, který je nám momentálně úplně k ničemu,“ uvedla.

Následně také zdůraznila, že stojí stamiliony, které platíme původcům toho všeho na platy, o jakých se špičkovým lékařům, vědcům a dalším ani nezdá. „A že bez EU by skomíralo hospodářství? Copak se státy na ekonomické kooperaci neumějí domluvit mimo EU? Potácí se snad Švýcarsko na pokraji bankrotu?“ ptala se advokátka a zmínila, že když nebudeme hospodářství ničit umělými regulacemi a dotacemi, má mnohem vyšší šance na přirozený růst, než má teď.

Hamplová je také toho názoru, že EU dnes vytváří legislativu s předpokladem, že všichni kradou a podvádějí a že veškerý veřejný sektor je banda grázlů. „Ale my máme zákony, kdy kvůli menšině lumpů musí většina slušných lidí trpět, a i kdyby se nám v Česku nelíbily, máme smůlu. Prý je mít musíme, protože Brusel to chce,“ řekla a dodala, že se patří tedy zeptat, kdo že je to ten Brusel a jestli má sloužit nám, nebo my jemu.

  • Původní zdroj ZDE

„Dnes evropské státy nespolupracují, protože Brusel je rozděluje. Za této situace je EU všem svým členům nebezpečná. Svou hloupostí, malostí, direktivností, formalismem a impotencí řešit skutečné evropské problémy. Chce učit Rusko a neví si rady sama se sebou,“ sdělila advokátka a doplnila, že čím dříve pochopíme, co pochopili Britové, co chápou Maďaři a Poláci, tím lépe pro nás. „EU je mrtvá. Ale Evropa žije. Zatím. Nesmíme připustit, aby ji EU zničila,“ uzavřela s tím, že EU už dávno není Evropa, ale nepřítel Evropy a nás Evropanů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nab

Tomio Okamura byl položen dotaz

Fakt si myslíte, že jsou Ukrajinci nacisti?

Proto, že se brání a brání svou zem nebo proč? Vy byste ČR nebránil, kdyby bylo potřeba? A nejsou Ukrajinci spíš hrdinové?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zvrhlost!“ Fico vypustil holubici míru. Česká kavárna vybuchla vztekem

19:45 „Zvrhlost!“ Fico vypustil holubici míru. Česká kavárna vybuchla vztekem

Láska je jako mír, musíme za ni bojovat, prohlásil slovenský premiér Robert Fico (Směr) na bratislav…