Bude někde ležet, do žíly přímý přívod alkoholu... Aktivista Janda a jeho věštba dalších pěti let se Zemanem

15.06.2017 15:10

Aktivista z lobbistického spolku Evropské hodnoty Jakub Janda si tak trochu zavěštil. Senátor František Čuba nám prý ukazuje, jak to bude vypadat na Hradě, pokud bude Miloš Zeman zvolen prezidentem i na dalších pět let. Zeman prý bude někde ležet a bude předstírat, že pracuje.

Bude někde ležet, do žíly přímý přívod alkoholu... Aktivista Janda a jeho věštba dalších pěti let se Zemanem
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jakub Janda, aktivista z lobbistického spolku Evropské hodnoty

Senátor František Čuba, jenž byl do horní komory českého Parlamentu zvolen ve Zlíně za SPO Jana Veleby, nebyl v Senátu už 9 měsíců. Celých devět měsíců. Zdravotní stav mu prý nedovoluje zúčastnit se schůzí. Po celých 9 měsíců však Čuba pobírá plný plat, včetně senátorských náhrad, které jsou určeny např. na úhradu cest z regionu do Prahy.  

Po tři čtvrtě roce, kdy senátor odmítal odejít na nemocenskou, kde by se mu notně snížily příjmy, přišel s tzv. „chlapským řešením“. Senátorem chce zůstat, ale nebude pobírat plat. Předseda Senátu Milan Štěch (ČSSD) však tento návrh odmítá jako nesmyslný. Zákon to neumožňuje.

A se Zemanem to prý bude od roku 2018, pokud bude prezidentem. Také hlavu státu nebude vidět na veřejnosti a bude pracovat v podstatě jen na oko.  

„Pan senátor Čuba nám výborně ilustruje, jak by vypadalo dalších pět let s rezidentem Zemanem: „Bude někde ležet, do žíly přímý přívod alkoholu, zahraniční cesty se omezí na 1-2x ročně cestu s cílem poklonit se Putinovi, případně jinému asijskému diktátorovi , bude dávat „rozhovory“ servilním pseudonovinářům typu „Parlamentních“ listů, aby vytvářel dojem, že něco dělá,“ napsal Janda na sociální síti Facebook.

Vedle toho prý bude Zeman poskytovat krytí kolaborantům, kteří službu veřejnosti berou spíš jako příležitost k osobnímu obohacení.

„Lidsky respektuji, že mu už neslouží zdraví. To se v životě stává. Ale pak nemá co dělat v nejvyšší ústavní funkci, kde má sloužit státu. Pak bude přirozeně čelit kritice za to, že funkci nezvládá,“ uzavřel Janda.

Jakub Janda doslova napsal:

Pan senátor Čuba nám výborně ilustruje, jak by vypadalo dalších pět let s rezidentem Zemanem:

- bude někde ležet, do žíly přímý přívod alkoholu

- zahraniční cesty se omezí za 1-2x ročně cestu s cíle poklonit se Putinovi, případně jinému asijskému diktátorovi

- bude dávat "rozhovory" servilním pseudonovinářům typu "Parlamentních" listů, aby vytvářel dojem, že něco dělá

- bude dále poskytovat krytí dalším kolaborantům kolem sebe, kteří si nahrabou, kolik dokážou

Lidsky respektuji, že mu už neslouží zdraví. To se v životě stává. Ale pak nemá co dělat v nejvyšší ústavní funkci, kde má sloužit státu. Pak bude přirozeně čelit kritice za to, že funkci nezvládá.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…