Bulvár přináší skutečně ,,zásadní obvinění" prezidenta Zemana

02.07.2014 7:17

Prezident Miloš Zeman tráví dovolenou na své chalupě na Vysočině, což je příležitostí pro česká média přesunout do Nového Veselí své zpravodaje a sledovat každý krok hlavy státu. V minulých dnech čtenáři mohli vidět prezidenta při nákupu v samoobsluze, hitem středečního vydání je pak Zemanova procházka kolem místního rybníka.

Bulvár přináší skutečně ,,zásadní obvinění" prezidenta Zemana
Foto: Daniela Černá
Popisek: Prezident zasadil lípu svobody

Bulvární deník Blesk uvádí zpravodajství z dovolené velkou fotografií prezidenta se dvěma trackingovými hůlkami, doplněnou titulkem „V rukou hole, zdolal pole“. Následuje série fotografií, přibližujících prezidentovy aktivity, doplněná podobně peprnými komentáři.

Zemana tak můžeme vidět, jak se zastavil u sochy vodníka, jak prochází trávou, odpočívá na lavičce u rybníka, trhá maliny nebo čichá ke květinám. K tomu bulvár přidává textové zpravodajství, že Zemana pouhých pár desítek metrů, které jsou od jeho chalupy k rybníku, vezla limuzína s ochrankou, a během dvouhodinové procházky ušel kolem rybníka se zastávkami necelé dva kilometry.

Deník pak ještě přidal glosu místní důchodkyně za plotem, které prezident připomínal „prehistorického ještěra“. Jiná ze sousedek novinářům sdělila, že prezident má na chalupě špatnou životosprávu. „Vstává moc pozdě! Dneska jsem si všimla, že rozhrnoval závěsy v okně kolem jedenácté hodiny,“ prozradila.

O prezidentově výletě kolem rybníka informuje i deník MF DNES. Ten však jeho délku odhadl na 2,5 kilometru. Povšiml si, že prezident měl na sobě šusťákovou bundu s nápisem „Zemák“, upomínajícím na jeho legendární volební autobus z devadesátých let. Deník rovněž ocenil, že Zeman během celé vycházky ještě dokázal živě diskutovat s bodyguardem, který jej doprovázel. 


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…