Bulváristé dál trápí Nečase. Vypátrali, kde bydlí po odchodu od manželky

18.01.2013 7:57

Bulvární deník Blesk ve čtvrtek jako první přinesl informace o tom, že premiér Petr Nečas (ODS) už nějakou dobu nežije se svou manželkou a odstěhoval se od rodiny. Kromě toho, že Nečas se ženou žijí odděleně, nyní deník zjistil, kam se premiér uchýlil.

Bulváristé dál trápí Nečase. Vypátrali, kde bydlí po odchodu od manželky
Foto: Hans Štembera
Popisek: Premiér Petr Nečas

Premiér Nečas deníku Blesk potvrdil, že s manželkou Radkou nežijí už několik měsíců ve společné domácnosti. "Moje manželství prochází složitým obdobím. Dostali jsme se do situace jako řada jiných manželství. Už dlouhodobě nejsme schopní sladit naše představy o rodinném a pracovním životě," řekl Nečas s tím, že za tím rozhodně nestojí nikdo třetí ani na jeho straně, ani na straně jeho ženy.

S Bleskem v patách

Nyní přináší Blesk i informace o tom, kde předseda vlády momentálně bydlí. "Nečas žije v Hrzánském paláci, který slouží k reprezentačním účelům předsedy vlády. Fotografům Blesku se jej podařilo zachytit v jeho vládní limuzíně s černými skly, když odtud ráno odjížděl. A ne jednou - Blesk ho takto vyfotil v posledních dnech hned třikrát," píše deník.

"Premiér v posledních měsících používá dva pokoje v jedné z vládních ubytoven, víc nemůžeme kvůli bezpečnosti uvést. Nicméně bydlí sám," řekl k tomu mluvčí Michal Schuster.

Pozornost Blesku nemusí být Nečasovi úplně příjemná. Jde totiž o nejčtenější deník v České republice, o premiérově soukromí se tak dozví velká část veřejnosti.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: adr

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…