ČSTV klesá naděje, že uspěje proti Hušákovi. Ten o dění v Sazce zase píše knihu

01.12.2012 11:25

Zatímco analýza ČSTV přiznává, že žalobci o odškodnění neuspějí, o dění, které vedlo ke krachu Sazky, chystá její hlavní představitel Aleš Hušák knihu. V ní bude zřejmě chtít poodhalit pravé viníky celého případu. Jak sám přiznává, už je v ní dost daleko.

ČSTV klesá naděje, že uspěje proti Hušákovi. Ten o dění v Sazce zase píše knihu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Aleš Hušák

„Marketing si nechám pro sebe. Vyjde včas a ve vhodnou chvíli,“ řekl Hušák pro Lidové noviny. Žádnou veřejnou podporu v tuto chvíli nepotřebuje.

Bývalému šéfovi loterijního gigantu nyní v celém případu rostou naděje, že nebude muset hradit zhruba miliardovou náhradu škody za porušení péče řádného hospodáře. Žalobu si na něj připravil Český svaz tělesné výchovy.

Podle analýzy, kterou si toto sdružení nechalo vypracovat, totiž vyplývá, že ČSTV, tedy bývalí největší akcionáři, u soudu s nárokem na náhradu škody neuspějí. A jak přiznává sám Hušák, zatím nebyl podat ani vysvětlení na policii.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jno

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úplně jinak. Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše

12:53 Úplně jinak. Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše

Na Slovensku je rušno kolem veřejnoprávních médií. „Největší likvidátoři svobody slova se dnes pasuj…