Cena za vyčůranost, cena za celoživotní odnos. Jiří Lábus a Petr Čtvrtníček a jejich VIDEO

24.08.2017 10:35

Nezisková organizace Transparency International přinesla na svém facebookovém profilu video s herci Jiřím Lábusem a Petrem Čtvrtníčkem. „Nedopusťme, aby se korupce stala sportovní disciplínou,“ uvádí se v závěru spotu.

Cena za vyčůranost, cena za celoživotní odnos. Jiří Lábus a Petr Čtvrtníček a jejich VIDEO
Foto: archív Vaše Věc
Popisek: korupce

„A my už se vám hlásíme z nově zrekonstruovaného stadionu Nepřátelství, kdy se schyluje k historicky prvnímu ročníku v korupčním víceboji,“ hlásí komentátor Petr Čtvrtníček. „Protože se jedná o prestižní závod, tak ceny vstupenek nebyly opravdu malé,“ doplňuje jej drmolící Jiří Lábus. „A proto si je mohli dovolit jen ti největší srdcaři,“ sdělil Lábus. 

První disciplínou byla korupční štafeta, kde podle moderátorů nezáleží ani tolik na týmové spolupráci, jako na osobním prospěchu. „Pohled na tenčící se balík v ruce je opravdovou pastvou pro oči, přátelé,“ nechávají se slyšet. 

Anketa

Co by měla udělat ČSSD v prezidentské volbě?

hlasovalo: 8197 lidí

Následuje pak také kontrola vyčůranosti. „Mám takový dojem, že mnoho borců spíš potí krev,“ říká Lábus. „Svatá pravda, Jiří, sám bych to lépe neřekl,“ kontruje mu Čtvrtníček. „A máme vítěze, ostatní by se od něj mohli učit. Opět jsme světu ve vyčůranosti ukázali záda,“ podotýká opět moderátor Čtvrtníček. 

Další disciplínou pak byl hod kufru s penězi. Závěrečnou disciplínou byla „cena za celoživotní odnos“. „Na další ročník se velice těšíme,“ rozloučili se ze stadionu Nepřátelství Čtvrtníček s Lábusem. „Nedopusťme, aby se korupce stala sportovní disciplínou,“ zní pak v závěru spotu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…