Čest práci, pozdravila komunistka diváky ČT. A pak...

29.04.2014 11:30

Komunistická strana Čech a Moravy (KSČM) dnes na tiskové konferenci přenášené živě Českou televizí představila některé své kandidáty do Evropského parlamentu. Je mezi nimi i člověk, který před třiceti lety vydal knihu, zabývající se Georgem Orwellem, nebo žena, která svým vyjadřováním připomněla oficiální slovník předlistopadového režimu a která přítomné a televizní diváky přivítala pozdravem „Čest práci“.

Čest práci, pozdravila komunistka diváky ČT. A pak...
Foto: kscm.cz
Popisek: Europoslanec za KSČM Miloslav Ransdorf

Anketa

Co říkáte na omluvu expremiéra Stanislava Grosse?

hlasovalo: 4611 lidí

Josef Skála, který je na pátém místě kandidátky, se přiznal, že mu vyšlo osm knih. Jedna z nich v roce 1984 vyšla pod názvem „Postřehy a fikce George Orwella". Kandidátka číslo sedm Esma Opravilová by v případě zvolení ráda pracovala ve výboru průmyslovém a dopravním, ale chtěla by se zabývat též otázkami genderové politiky.

Desítka kandidátky, třicetiletý Pavel Janeček, který se živí ekonomickým poradenstvím a příležitostnými překlady, chce řešit nezaměstnanost mladých lidí.

Zřejmě nejoriginálněji působila vysokoškolská učitelka Věra Klontza, která kandiduje za KSČM na osmnáctém místě. Přítomné a diváky pozdravila slovy „Dobrý den a čest práci“ a přiznala, že zastupuje radikální levici. To bylo patrné i z jejího slovníku, který se hemžil slovy jako „imperialismus“, „kapitál“ apod.

Na tiskovce krátce vystoupil také europoslanec Miloslav Randsdorf, který tentokrát kandiduje na prakticky nevolitelném čtvrtém místě.

Lídrem kandidátky pro eurovolby je Kateřina Konečná, dvojkou je stávající europoslanec Jiří Maštálka a trojkou také europoslanec Jaromír Kohlíček.

Ing. Pavel Janeček, BBS(Hons)

  • KSČM
  • Kandidát do Zastupitelstva Královéhradeckého kraje za KSČM
  • zastupitel města

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Blanárova schůzka se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

5:00 Blanárova schůzka se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

TÝDEN V MÉDIÍCH Petr Fiala neměl žádné kmotry v pozadí, nikdo mu zadarmo nic nedal a musel se adapto…