Chovanec prý zatáhl Angelu Merkelovou do svých kšeftů. Komentátor objevil zajímavé detaily o autě, které ji vozilo po Praze

26.08.2016 9:41

Německá kancléřka Angela Merkelová po čtyřech letech zavítala do Prahy. O této čtvrteční návštěvě toho už bylo napsáno poměrně dost – jak se snaží najít společnou řeč s premiérem Bohuslavem Sobotkou (ČSSD), co nejmocnější dámě EU řekl prezident Miloš Zeman a tak podobně. O tom všem již bylo leccos napsáno. Americký novinář Erik Best však zveřejnil něco, co dosud nebylo známo. V hlavní roli hraje ministr vnitra Milan Chovanec (ČSSD).

Chovanec prý zatáhl Angelu Merkelovou do svých kšeftů. Komentátor objevil zajímavé detaily o autě, které ji vozilo po Praze
Foto: J. Ovčáček
Popisek: Prezident Miloš Zeman přivítal spolkovou kancléřku Angelu Merkelovou

Angela Merkelová byla v Praze jen pár hodin, ale dá se říci, že toho stihla hodně. Debatovala s předsedou vlády Bohuslavem Sobotkou o budoucnosti EU, ale také o uprchlické krizi. Pokud jde o povinné kvóty na přerozdělování uprchlíků, Merkelová z Prahy odjela s nepořízenou, ale jinak může říct, že jsou si Česko a Německo blízké.

Že Česko o žádné migranty nestojí, slyšela Merkelová jak na Úřadu vlády z úst premiéra, tak od hlavy státu Miloše Zemana na Pražském hradě. Ten kancléřce věnoval klasické dílo o osudech dobrého vojáka Švejka. Hradní mluvčí Jiří Ovčáček nechtěl prozradit, zda se za tímto darem skrývala nějaká zvláštní symbolika.

Jistý obrázek o Česku si mohla Merkelová udělat také z vítání a protestů v ulicích Prahy. Někteří lidé dávali najevo, že nejmocnější ženu EU vidí rádi, jiní na ni pokřikovali, že musí zmizet a že nám do Evropy zatáhla islám. Protestní akce byly hlášeny dopředu a policie se starala o to, aby nic nezanedbala. Po kritice, která se snesla na hlavy policistů např. za šibenice na Václavském náměstí, se není co divit, že bezpečnostní opatření byla opravdu důkladná. I tak se našel člověk, který se pokusil s černým mercedesem proniknout do kolony vozů kancléřky Angely Merkelové. Muž, který se o to pokusil, byl zadržen.

Součástí kolony vozů byly i britské vozy Jaguar, čehož si všiml i americký novinář Erik Best. K této informaci doplnil, že ČSSD už má dnes „prsty všude“. Přesvědčte se sami. „Chovanec zatáhl Merkelovou do svého Mánesgate. Po Praze ji vozil Jaguar od autodealera, který Chovancovi prodal za babku luxusní plzeňský byt. ČSSD, a. s., má svoje prsty všude,“ napsal Best na sociální síti Facebook.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…