Chtěl s gentlemanem Kalouskem zastavovat příšery a kreatury, nakonec to zabalil. Herec Navrátil do Senátu kandidovat nebude

14.05.2018 21:45

Herec Oldřich Navrátil kandidovat do Senátu za TOP 09 nebude, zůstane u herectví. „Stáhli jsme to, dnes se to rozhodlo,“ uvedl podle iDNES.cz Navrátil a dodal, že důvodem je nedostatek podpory ze strany ostatních pravicových stran. Zástupci TOP 09 měli zájem, aby Navrátila podpořila například ODS.

Chtěl s gentlemanem Kalouskem zastavovat příšery a kreatury, nakonec to zabalil. Herec Navrátil do Senátu kandidovat nebude
Foto: Hans Štembera
Popisek: Herec Oldřich Navrátil

Strana podle místopředsedkyně TOP 09 Markéty Pekarové Adamové žádala lidovce, STAN i ODS, aby nestavěli na Třebíčsku svoje kandidáty. „Nejdříve přislíbili podporu, nakonec z dohodnutého couvli. Budeme jednat o dalších osobnostech,“ uvedla Adamová a dodala, že se zatím neví, kdo Navrátila nahradí.

Celá zpráva zde

Herec, známý z divadel i filmu, je dlouholetým podporovatelem TOP 09, který se ztotožňuje s hodnotovým zakotvením strany. Nikdy se také neváhal k politice vyjadřovat. V nedávné době zaujal svým razantním postojem směřovaným na adresu prezidentských kandidátů. Sám podporoval kandidaturu Pavla Fischera. Podle Navrátila byly od roku 1948  s jedinou výjimkou v čele našeho státu výhradně „kreatury“.

V rozhovoru pro ParlamentníListy.cz v roce 2016 byl ještě výslovnější, kde se rozhovořil o současném prezidentu Miloši Zemanovi a jeho mluvčím Jiřím Ovčáčkovi: „Oba dva jsou prostě příšery a už se těším, až budou tihle dva v prdeli. Co na to můžu říct? To je celý! Jsou to prostě příšery! Ten Ovčáček je navíc takový vemlouvavý smrad – mně z něj vždy tak vypění krev. Jak se tyto figury objeví v televizi, okamžitě přepínám a vypínám, protože to nemůžu nijak pobrat,“ rozohnil se.

Nikdy také neskrýval své politické preference: „Já mám rád Karla Schwarzenberga, mám rád i Mirka Kalouska. I když na ně všichni plivou, tak to jsou pro mě ti praví gentlemani. Pan Kalousek to má v hlavě velmi dobře srovnané a pan Schwarzenberg je velice moudrý muž, který je obdařen mnohaletými zkušenostmi a životní moudrostí a racionálním nadhledem. Jsem si jistý, že ani jeden z nich by nespolupracoval s hlupáky,“ věřil herec.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: sla

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

16:02 Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

„Aktivistická sebelikvidace Evropy čištění celého světa neprospěje,“ podotýká ke Green Dealu emeritn…