Člověk je muž nebo žena, nic mezi tím. K čemu nás to veřejnoprávní televize vychovává? Poslanec Foldyna se rozčiluje nad seriálovým transsexuálem

17.02.2019 7:39

Poslanec Jaroslav Foldyna se před pár dny rozzlobil kvůli Dáše, jedné z postav populárního seriálu České televize Most!. Co Foldynu rozzlobilo? Dáša je transsexuál a zákonodárce za ČSSD má dojem, že především dětem a mladým lidem se skrze tuto postavu cosi podsouvá. Dochází k destrukci tradičních hodnot a tradiční rodiny. V rozhovoru pro server Lidovky.cz to uvedl místopředseda ČSSD.

Člověk je muž nebo žena, nic mezi tím. K čemu nás to veřejnoprávní televize vychovává? Poslanec Foldyna se rozčiluje nad seriálovým transsexuálem
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jaroslav Foldyna

„Člověk je buď muž nebo žena. Nic mezi tím není,“ zdůraznil poslanec Foldyna. Seriál České televize však ukazuje, že člověk vlastně může být i něco mezi tím. Veřejnoprávní televize k tomu populaci vychová. Být transsexuálem není podle Foldyny nic běžného, ať už nám ČT tvrdí, co chce.

„Já jsem to pochopil, že to je výchovná televize. Žil jsem třicet let v režimu, který mě takto vychovával. A tenhle režim má zase neomarxistické postoje a také nás chce vychovávat. Rozumím tomu, jenom jsem se nad tím pozastavil. Nechci s tím bojovat. Jenom se mi to nelíbí. Mám svůj postoj a pohled na tu věc“.

Foldynovi se zkrátka zdá, že ČT podsouvá lidem jeden správný názor. A kdo si o tomto správném názoru dovolí pochybovat, je zkritizován. Poslanec přesto odmítá přistupovat na takové chování.

„Muž a žena jsou dvě základní hodnoty a oni mají děti. Na těchto dvou věcech stojí svět, společnost a státy. Nevím, jestli to teď srovnám správně, ale když budete chovat psa, boxera nebo dobrmana, a on má něco jiného, než má standard, tak vám ho vyřadí z chovu. Sice s ním chodíte ven, máte ho rád, ale nejdete s ním na výstavu,“ řekl Foldyna.

Pokud nebudou mít rodiny děti, naši společnost čeká zánik. Foldyna v této souvislosti připomněl, že dva muži či dvě ženy spolu přirozenou cestou děti mít nemohou a právě proto je třeba klást důraz na tradiční rodiny. A tento seriál tomu nepomáhá. Nějaký kluk, který ho dnes sleduje, si ve 12 letech řekne, že je holka. A bude si myslet, že je takovéto chování v pořádku.

„Já teď můžu mít hluboký vnitřní pocit, že se cítím býti jezevčíkem. Přijdu na úřad a budu je přesvědčovat o tom, že jsem jezevčík. A chci to mít v pase napsaný. A protože je liberální demokracie a mám na to právo, tak mi napíšou, že Foldyna je jezevčík. Tak to je super,“ uzavřel poslanec.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: mp

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…