Co Topolánek napsal k Izraeli a Hamásu, raději netisknout

16.10.2023 8:40 | Monitoring

Nepodporuji vraždění neviňátek, napsal bývalý premiér Mirek Topolánek na sociální síti ke konfliktu mezi Hamásem a Izralem. „Palestina fans mě se*ou snad ještě víc než proruské m*dky,“ uvedl vulgárně expremiér.

Co Topolánek napsal k Izraeli a Hamásu, raději netisknout
Foto: Hans Štembera
Popisek: Mirek Topolánek

„Ti Palestina fans mě se*ou snad ještě víc, než proruské m*dky. Promiňte mi výrazivo, jinak nelze. Ne, vole, když jsem, zjednodušeně, na straně Izraele (a fakt dokážu odargumentovat proč), nepodporuji vraždění neviňátek. Jsem na straně toho, kdo je nikdy nepoužije jako svůj štít,“ píše expremiér Mirek Topolánek.

„Já chci, aby Izrael vyhrál tuto válku. Je mi líto všech nevinných obětí na obou stranách. Arabové, tzv. ‚Palestinci‘, ale mnohdy nevinní nejsou. Většina z nich touží po tom zabít Židy a zničit Stát Izrael. Podpora hamáských nacistů od EU je nestoudná,“ dodal v dalším příspěvku Topolánek.

„OSN varuje před humanitární katastrofou. Kde byla OSN, když Rusák zaútočil bez varování a bez domova byly na Ukrajině v tu chvíli miliony lidí? OSN již nenaplňuje smysl a význam, pro který byla založena, mj. i námi ( a za Rockefellerovy peníze),“ konstatoval také ke konfliktu Topolánek.

Izrael také v noci na dnešek pokračoval v útocích na Pásmo Gazy a jih Libanonu, kde míří na cíle radikálního hnutí Hizballáh. Úřad pro koordinaci humanitárních záležitostí OSN (OCHA) mezitím podle serveru BBC News varoval, že zásoby pohonných hmot v nemocnicích v Gaze vydrží jen 24 hodin, a pak budou zdravotnická zařízení bez elektřiny, což ohrozí tisíce pacientů na životě. Generální tajemník OSN António Guterres uvedl, že Blízký východ je na hraně propasti.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Vanda Efnerová

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

A tento člověk u nás byl premiérem, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré Diskusesafec , 16.10.2023 10:27:36
Je zajímavé, jací lidé se u nás dostávají do vedení státu. Možná proto to tady vypadá tak, jak to tu vypadá. Neustále silná slova, ale nakonec skutek utek. Heslo Topolánkovy vlády, když ČR předsedala EU bylo : "Evropě to osladíme." Jakto nakonec dopadlo ? Topolánkova vláda prosadila podpis Lisabonské smlouvy, která silně omezila suverenitu ČR ve prospěch orgánů EU, takže to Evropě opravdu "osladili". Kromě toho Topolánkova vláda během předsednictví EU ztratila mandát díky odpadlíkům z vládních stran.

|  11 |  0

Další články z rubriky

„Nedávejte mi ta slova do úst“. Nerudová na debatě v obrátkách. Pak líčila přínosy války

21:04 „Nedávejte mi ta slova do úst“. Nerudová na debatě v obrátkách. Pak líčila přínosy války

Falšování dějin, lži a jednoduché mozky. V Aby bylo jasno se podívali, jak probíhala jedna z EU Deba…