Dělají si z lidí pr...! Vážné ohlasy na nahrávku Babiše, chystají se konkrétní kroky

28.08.2017 6:51

Reakce na nejnovější nahrávku, kterou zveřejnila ,,Skupina Šuman" na svém twiitterovém profilu, na sebe nenechaly dlouho čekat. Nahrávka se týká opět šéfa hnuti ANO Andreje Babiše, a tentokrát toho, že měl vědět, jak si počíná Finanční správa v kauze společnosti FAU Přerov.

Dělají si z lidí pr...! Vážné ohlasy na nahrávku Babiše, chystají se konkrétní kroky
Foto: David Hora
Popisek: Andrej Babiš na setkání v Českých Budějovicích

Svého předsedy se zastala poslankyně Jana Lorencová. "Neuvěřitelné! Babiš má něco vysvětlit? A kdo vysvětlí, že v té FAU nebyly kontroly, už když obchodovala s LTO neboli nezdaněnou naftou? To by měl někdo sakra fix vysvělit Babišovi a nám všem!" rozčílila se Lorencová. "Dělají si z lidí pr... novináři? Jsou líní se podívat do minulosti té firmy?" zeptala se. 

Anketa

Zneklidňují vás nahrávky, podle kterých Andrej Babiš zneužíval svůj vliv na média či Celní správu?

26%
74%
hlasovalo: 7919 lidí

"A stejně tak Alexandr Novák! Firmy založené ve stovkách milionů na obchodech s LTO!" doplnila rozčílená Lorencová s otázkou, kam zmizeli skuteční novináři.

"Řídit stát jako firmu A Babiš aplikuje na zveřejněné nahrávce slovy 'naši klekli na FAU'. Zítra požádám premiéra, aby byl prošetřen postup FÚ i v dalších případech! Policie musí prověřit i pravost nahrávky, musí být vyjasněno, jestli je sestříhaná nejen tato, ale i ty předešlé," rozčílil se ministr zemědělství Marian Jurečka. 

A ostrá slova zvolil i novinář Dalibor Balšínek. "Necelé čtyři roky mu stačilo, aby se Finanční správa stala součastí Agrofertu. Všichni zmrdi půjdou do piče! To je Andrej Babiš," uvedl. Použil tak slova z právě uniklé nahrávky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…