Děsivé VIDEO ze silvestrovského Bruselu: Bezpečnostní složky střežily město před teroristy, něco jiného ale neuhlídaly

02.01.2016 16:55

I když byl na silvestra v Bruselu zakázán ohňostroj a celé město bylo v obavě před teroristickými útoky v obležení bezpečnostních složek, stalo se tam něco, co jen náhodou nikoho nepřipravilo o život. O případu píše server Echo 24.

Děsivé VIDEO ze silvestrovského Bruselu: Bezpečnostní složky střežily město před teroristy, něco jiného ale neuhlídaly
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Bruselu plynou z toho, že zde sídlí europarlament, nemalé příjmy

Jednalo se o počínání skupiny bruselských teenagerů, kteří shodili auto ze schodů přímo na nástupiště tamního metra. Mladíci, kteří se očividně dobře bavili, jen zázrakem nikoho nezabili.

Video, které celý incident zachycuje, se na síti objevilo už na silvestra ve večerních hodinách. Je na něm vidět skupina mladíků, která svrhne malé auto zelené barvy ze schodů v bruselské stanici metra Clemenceau. Auto, které na podestách několikrát „vystřelí“ do vzduchu, se zastaví až na nástupišti. Po cestě jen těsně mine několik cestujících, kteří zrovna vyjíždí ze stanice po eskalátoru.

Belgická stanice VRT k tomu dodala, že tamní policie v souvislosti s incidentem zadržela jednoho mladého muže, kterého nyní vyšetřuje.

Záznam, který celou událost zachycuje, se záhy začal šířit po síti a do sobotního odpoledne získal téměř 400 tisíc zhlédnutí. Lidé v komentářích bruselským teenagerům vytýkali zejména to, že pro vlastní pobavení málem zabili několik nevinných lidí.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Blanárova schůzku se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

5:00 Blanárova schůzku se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

TÝDEN V MÉDIÍCH Petr Fiala neměl žádné kmotry v pozadí, nikdo mu zadarmo nic nedal a musel se adapto…