Diváci se netěší na Hyde Park. Produkce: Co naděláme, z ODS nepřišli tito...

27.03.2012 19:44

Úterním hostem pořadu Hyde Park bude ředitel Transparency International David Ondráčka. Vyjádřit by se měl k poslední odposlechové kauze tandemu Bém-Janoušek. Diváky by však zajímali jiní hosté. Ostatní odmítli, stýskají si v Hyde Parku.

Diváci se netěší na Hyde Park. Produkce: Co naděláme, z ODS nepřišli tito...
Foto: Hans Štembera
Popisek: Pavel Bém

Původně měl být hostem Hyde Parku odstupující ministr školství Josef Dobeš. Ten se však omluvil, že ze zdravotních důvodů nedorazí. Na základě vyjádření diváků na facebookových stránkách pořadu se tedy bude Hyde Park 27. března zabývat kauzou odposlechů a dopravní nehody lobbisty Romana Janouška.

Host, ředitel Transparency International David Ondráčka, však diváky nenadchl. „To jste vybrali z těch možných kandidátů toho nejnudnějšího, píší diváci.

„Co přesně myslíte tím ‚z možných kandidátů‘?“ ptají se lidé z Hyde Parku a vysvětlují: „Pro Vaši informaci – do Hyde Parku dnes pozvání odmítli, případně se vůbec neozvali: Petr Nečas, Bohuslav Svoboda, Jan Vidím, Zbyněk Stanjura, Boris Šťastný, Pavel Bém, Ivan Langer, Miroslav Macek, Rudolf Blažek...“

Diváky tahle informace pobavila. „Nikdo, zdůrazňuji nikdo z ODS do HydeParku přijít nemůže. To je snad naprosto jasné. Tahle strana má jednoduše hrůzu z otázek, když dopředu nevědí, jaké budou. A taky jací budou tazatelé,“ píše jeden z fanoušků pořadu.

Dalšího z nich pak nadchl seznam pozvaných, kteří odmítli. „Přál bych si, aby informace o tom, kdo se odmítl vyjádřit k aktuálnímu tématu, byly trvale pod každým pořadem,“ vzkazuje produkci divák.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pal

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Chudí, staří, nevzdělaní? Útok na odpůrce EU zničen pár větami

10:21 Chudí, staří, nevzdělaní? Útok na odpůrce EU zničen pár větami

Staří, v ekonomických problémech, nevzdělaní. Takoví jsou dle společného projektu agentury STEM a Če…