Divoká noc v německé Kostnici. Střílelo se na diskotéce

30.07.2017 9:17

Češi, Moravané a Slezané znají německou Kostnici především jako město, kde byl v roce 1415 upálen Jan Hus. V roce 2017 se ale Kostnice zapíše do historie jako místo, kde se ozvala střelba na diskotéce. Informoval o tom server německého deníku Bild s odkazem na informace kostnické policie.

Divoká noc v německé Kostnici. Střílelo se na diskotéce
Foto: Hans Štembera
Popisek: Střelné zbraně

V noci ze soboty na neděli se na diskotéce v Kostnici ozvala střelba. Několik lidí bylo zraněno. V tuto chvíli ale podle informací kostnické policie nehrozí žádné nebezpečí. „V Kostnici již nehrozí žádné nebezpečí. Policie střelbu vyšetřuje,“ oznámili strážci zákona na sociální síti Twitter.

Střelba se ozvala v Grey Clubu nedaleko hranic se Švýcarskem. Několik lidí bylo zraněno, někteří těžce, píše server německého deníku Bild. V tuto chvíli není jasné, zda na místě někdo zemřel. Policie prozatím nepotvrdila ani to, zda byl útočník zadržen.

Vyhazovači se prý snažili střelce zneškodnit a jeden z nich byl přitom také zraněn. Většina lidí z místnosti utekla nebo se podle možností vrhla do bezpečí přímo v místnosti.

Celý článek v němčině naleznete ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

8:15 „Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

O tom, co skutečně přináší schválený migrační pakt diskutovali v pořadu Události, komentáře zástupci…