Dnes bude u Jílkové rušno. Podívejte se sami, kdo promluví k návštěvě čínského prezidenta v ČR

07.04.2016 18:14

Dnešní vydání diskusního pořadu Máte slovo moderátorky Michaely Jílkové se bude točit kolem návštěvy čínského prezidenta Si Ťin-pchinga v Praze. Ta totiž vyvolala vášnivé emoce mezi jeho příznivci i odpůrci. Diskutovat přijdou ministr kultury Daniel Herman či mluvčí prezidenta republiky Jiří Ovčáček.

Dnes bude u Jílkové rušno. Podívejte se sami, kdo promluví k návštěvě čínského prezidenta v ČR
Foto: Hans Štembera
Popisek: Moderátorka pořadu Máte slovo Michaela Jílková

Dnes ve 21:30 začne na ČT1 další díl diskusního pořadu Máte slovo moderátorky Michaely Jílkové, tentokrát na téma návštěvy čínského prezidenta v Praze. Prezident Zeman a jemu blízcí ji popisují jako historickou událost, existuje však množství lidí, kteří považují jeho přístup za servilní a odpudivý.

Podle některých se tak vracíme do dob komunismu a odvracíme oči od lidských práv a demokracie, jiní vidí ve spolupráci s Čínou velkou budoucnost.

Hosty pořadu tentokrát budou senátor Jan Veleba, tiskový mluvčí prezidenta republiky Jiří Ovčáček či milovník čínské kultury Pavel Křivka z Pardubic.

Postaví se jim ministr kultury za KDU-ČSL Daniel Herman, prodemokratický aktivista Jan Rovenský, který vyvěšoval tibetské vlajky, či Zbyněk Halu-Zahálka, ředitel Epoch Times v Londýně a zástupce hnutí Falun Gong.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: spa

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…