Dobré ránko. Andrej Babiš poslal lidem k snídani hezké čtení o dějinách ODS

09.10.2021 9:47 | Ze sítí

Česko se probouzí do druhého volebního dne a Andrej Babiš poslal občanům k snídani nějaké čtení. Aby si připomněli staré časy vlády ODS. A možná i budoucí časy se „změnou“.

Dobré ránko. Andrej Babiš poslal lidem k snídani hezké čtení o dějinách ODS
Foto: screen TV Nova
Popisek: Předvolební debata na TV Nova

„Pokud dneska cítíte nostalgii po starých časech, kdy naší zemi vládla ODS, TOP 09 a STAN, posílám vám ‚trochu‘ čtení. Tohle vás probere. Takovou ZMĚNU si naše země fakt nezaslouží,“ napsal premiér občanům hned po ránu.

A přidal čtení v podobě 28 stránek s přehledně sepsanými kauzami a průšvihy ODS. Od lehkých topných olejů v roce 1993, kdy se kvůli šmelině s DPH objednávaly vraždy novinářů, po rozkrádání zdravotnictví za vlád ODS s TOP 09.

K tomu Babiš přidal několik perliček z deníku nemocničního ředitele, dnes pravomocně odsouzeného Vladimíra Dbalého, popisujících, jak korupce sahala do nejvyšších míst ministerstva a VZP.

Jména ODS jsou od Ivana Kočárníka a Jana Klaka na počátku devadesátých let po slavné „kmotry“ na začátku let desátých spojena s mnoha pozoruhodnými korupčními příběhy.

To by si podle Andreje Babiše měli voliči osvěžit, než se v krásném sobotním ránu vypraví k urně. Protože takovou „změnu“ si podle něj fakt nezaslouží.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

11:12 Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

Ceny pohonných hmot za poslední měsíc rostou a rostou. Pojďme se podívat, proč tomu tak je, zda se r…