Doktor Macek má důkaz o blbosti bez hranic. A našel řešení pro imigraci

09.10.2013 10:35

Glosátor a bývalý politik ODS Miroslav Macek se ve své středeční glose věnuje hned několika tématům. Dvěma poznámkami reaguje na tragické události - automobilové nehody a potopení lodi s africkými uprchlíky u italského ostrova. Nebyl by to ale Macek, aby se na věc nepodíval ze svého úhlu pohledu.

Doktor Macek má důkaz o blbosti bez hranic. A našel řešení pro imigraci
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Macek s manželkou Petrou

O víkendu se staly smrtelné automobilové nehody. Policie vydala stanovisko, že situaci ještě více zhoršují stromy vysázené podél silnic. "V dlouhodobém průměru ročně v ČR na stromech zemře kolem 20 procent z celkového počtu usmrcených osob," uvádí Policie ČR. Nehody se stromy sice nejsou časté, ale o to závažnější mají následky.

Macek toto vyjádření komentuje svérázně. "Další důkaz, že lidská blbost je bez hranic: Stromy podél silnic zabíjejí a nemají tam proto co dělat! Jako by za nehody nemohli řidiči, kteří o strom rozflákají auto, ale stromy, protože stojí vedle cesty," píše na svém webu.

Mackova imigrační politika

Druhou tragédií, která neunikla Mackově pozornosti, je potopení lodi s africkými uprchlíky u italského ostrova Lampedusa. Celkový počet mrtvých dosáhne podle odhadů více než 300. Italský premiér Enrico Letta obětem tragédie z minulého týdne formálně poskytl italské občanství.

Tento akt ovšem Macek komentuje uštěpačně, může podle něj mít neblahé následky. "Itálie má velký problém s nelegálními přistěhovalci z Afriky. Kupodivu jej mj. řeší tak, že mrtvolám imigrantů ze ztroskotané lodi udělila posmrtně italské státní občanství," píše Macek.

To ale podle něj není správný postoj. "Přitom jedinou účinnou metodou, jak nelegální imigraci zabránit, je okamžité vyexpedování všech imigrantů zpět. Imigrace skončí jako když utne. Pseudohumanisté by ovšem z takového postupu zešíleli, a tak silně přispívají k nezadržitelnému zániku euroatlantické civilizace," varuje Miroslav Macek.

Co přesně napsal doktor Macek ve své středeční glose:

Další důkaz, že lidská blbost je bez hranic: Stromy podél silnic zabíjejí a nemají tam proto co dělat! Jako by za nehody nemohli řidiči, kteří o strom rozflákají auto, ale stromy, protože stojí vedle cesty.

Itálie má velký problém s nelegálními přistěhovalci z Afriky. Kupodivu jej mj. řeší tak, že mrtvolám imigrantů ze ztroskotané lodi udělila posmrtně italské státní občanství. Přitom jedinou účinnou metodou, jak nelegální imigraci zabránit, je okamžité vyexpedování všech imigrantů zpět. Imigrace skončí jako když utne. Pseudohumanisté by ovšem z takového postupu zešíleli, a tak silně přispívají k nezadržitelnému zániku euroatlantické civilizace.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: adr

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…