Doktor Macek zvesela nakopl Martina Bur(p)síka: Štěká, kálí a chodí jen tam, kde mu dají nažrat

09.10.2014 11:02

Žertovnou formou pojal svůj čtvrteční blog bývalý místopředseda ODS a politický glosátor Miroslav Macek. Se čtenáři se podělil o několik vtipných glos a vážněji poradil ministru Babišovi, kde by přednostně měl udělat pořádek.

Doktor Macek zvesela nakopl Martina Bur(p)síka: Štěká, kálí a chodí jen tam, kde mu dají nažrat
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Macek

Miroslav Macek se nejprve vysmál objevu „Komplexně geniálního Babiše“, který prý objevil Ameriku. Vyvozuje to z prohlášení ministra financí ke schvalování Věry Jourové v Evropském parlamentu. „I ten Evropský parlament je zpolitizovaný. To grilování bylo trapné,“ ulevil si Babiš. Macek ho upozornil, že bez tohoto politikaření by svou kandidátku v eurokomisi nikdy neměl.

Pak ještě ministrovi financí doporučil, že by měl do Českého statistického úřadu posadit nějakého účetního z Agrofertu, znalého kreativní práce s čísly. To aby příště „staťák“ nevydával natolik pro vládu nepříjemné informace, jako že průmyslová produkce v srpnu meziročně poklesla o více než pět procent.

A nakonec přidal vtip, který vyčetl na Facebooku a střílel si z Babišova předvolebního rozdávání koblih. „Dokonce i správně vychovaný pes ví, že si nemá brát koblihy od cizích lidí,“ objevilo se na Mackově blogu.

Kromě toho ovšem na internetu objevil ještě jeden poklad, tentokrát glosující předvolební kampaň Martina Bursíka v Praze. Ten zaperlil plakátem, na kterém se prezetuje jako „Burpsík“ a doporučuje Pražanům, ať si do Senátu zvolí svého hlídacího psa ekologie a lidských práv. Na internetu se ovšem k charakteristice psího senátního plemene objevil dovětek: „Odbíhá každou chvíli k jiné misce, kde mu dají víc nažrat, příšerně štěká a kálí a neuhlídá ani sebe.“ Toto nám však prý kandidát Bursík o sobě zatajil.

Co napsal MUDr. Macek:

Zpráva:
Průmyslová produkce v srpnu tohoto roku poklesla v meziročním srovnání o 5,2 %, oznámil Český statistický úřad.
Dodávám:
Není nejvyšší čas dosadit do jeho vedení někoho z Agrofertu, znalého kreativního účetnictví?

A to ještě v Německu, na které je český průmysl více než nezdravě navázán, klesl počet objednávek v průmyslu na nejnižší hodnotu od roku 2009, od počátku krize. Vláda ovšem nadále připravuje rozpočet, počítající s růstem 2,5 %.
Teď by to chtělo ještě přitvrdit sankce vůči Rusku a definitivně zlikvidovat budoucí potenciální odbytové možnosti…

Komplexně Geniální Babiš objevil Ameriku:

I ten Evropský parlament je zpolitizovaný... To grilování bylo trapné."
Dodávám:
Nebýt ovšem toho politikaření, Jourová by se komisařkou nikdy nestala.

Podle evropských regulátorů levandulový olej může vyvolávat alergie, což ho podle předpisů řadí mezi chemické toxiny. To znamená, že všechny produkty s levandulí budou muset být označeny varovnými červenými nálepkami s výraznými černými nápisy jako „může být smrtelné při spolknutí nebo vdechnutí“.
Dodávám: A což teprve muškátový oříšek!

Včerejší neověřená zpráva:
Dva celé bataliony ukrajinské armády, Žitomírský a Čerkasský, přešly dnes i s technikou na stranu novoruských rebelů.
A teď si ji zkuste ověřit v našich médiích…

Čtenář glos J. P. mi napsal:
Pokud se katolík rozhodne křížek na krku nenosit, nic se neděje. Pokud by řádová sestra byla nucena z nějakého důvodu šátek v práci odložit, zase by se nic nestalo. Kdyby se rozhodla z řádu odejít, byť i po věčných slibech, určitě by se na ni ostatní sestry a rodina nevrhly, aby ji zabily. A to ani v případě, kdyby se rozhodla jít na koupaliště v bikinách či dokonce se stát prostitutkou.

Pokud se ale muslimka rozhodne žít jako její sousedky Němky, Francouzky, Britky... Zadělává si na problémy, až i na vraždu.
Muslimský šátek není projevem její víry, ale symbolem její podřízenosti.

Opsáno z Facebooku:

Dokonce i správně vychovaný pes ví, že si nemá brát koblihy od cizích lidí!"

Na Facebooku se objevila karikatura lidskopsí hlavy s nápisem Martin Burpsík do Senátu, pořiďte si svého hlídacího psa ekologie a lidských práv!
Zapomněl ovšem připsat: Odbíhá každou chvíli k jiné misce, kde mu dají víc nažrat, příšerně štěká a kálí a neuhlídá ani sebe…

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Čína Rusko prohrát nenechá. Nechce v tom být sama, myslí si komentátor

18:55 Čína Rusko prohrát nenechá. Nechce v tom být sama, myslí si komentátor

Globální šachovnice je v současné době rozehraná na velmi nebezpečnou hru. USA chtějí Čínu donutit, …