Donald J. Trump: Madonno, jsi opravdu nechutná! To, cos udělala...

27.01.2017 8:50

Donald Trump včera poskytl rozhovor televizi Fox News, ve kterém se ohradil proti útočným vzkazům Madonny. Zastal se také svého nejmladšího syna a postěžoval si na neobjektivní práci médií.

Donald J. Trump: Madonno, jsi opravdu nechutná! To, cos udělala...
Foto: Archiv vydavatele Vaše věc
Popisek: Donald Trump

„Madonna je opravdu nechutná. Ale myslím, že svým výrokem o vyhození Bílého domu do vzduchu spíš uškodila sama sobě. Vůči celým Spojeným státům to od ní bylo velmi necitlivé,“ konstatoval Trump a zastal se dále také svého syna, kterého pro změnu Katie Rich z oblíbené show televize NBC Saturday Night Live označila za potenciálního zabijáka prezidenta. „Já mám smysl pro humor, ale tohle se nepovedlo. Barron je skvělý kluk a tohle si nezasloužil,“ zúčtoval s americkou publicistkou Trump.

Americký prezident si dále v rozhovoru se Seannem Hannity stěžoval na některé kongresmany, kteří mu „házejí klacky pod nohy“. „Dohodneme se, že některé věci nebudeme ventilovat na veřejnosti a před novináři. A oni hned poté uspořádají tiskovou konferenci a vše tam vyzvoní. Mně nevadí, že se ty věci dostanou na veřejnost, vadí mi ale to, že porušili naši dohodu,“ uvedl ve včerejším rozhovoru 45. prezident Spojených států.

Terčem kritiky Donalda Trumpa se stala i samotná média. Zkraje tohoto týdne si jeho tiskový mluvčí Sean Spicer stěžoval, že média informují o prezidentových aktivitách zaujatě. Samotného Trumpa nejvíce rozčílilo, když nejmenovaný novinář ve svém tweetu napsal, že z Oválné pracovny Bílého domu byla odstraněna busta černošského bojovníka za lidská práva Martina Luthera Kinga. Ve skutečnosti se ovšem nic takového nestalo.

„Ptal jsem se svého týmu, kdo tu bustu odnesl. A oni mi řekli, že busta je stále na svém místě. Ale média už předem rozjela kampaň, že jsem rasista. To je velmi závažné a také lživé obvinění,“ zlobil se Trump a pustil se dále do ekologistů. „Já mám také zájem o ochranu přírody. Jenže oni tuto věc zneužívají k zastavení spousty kvalitních projektů. Není možné schvalovat podnikateli vybudování továrny deset let a ten poslední rok mu říct, že má smůlu,“ zlobil se americký prezident.

V rozhovoru došlo také na mediálně oblíbené vztahy s Ruskem a jeho představitelem Vladimirem Putinem. „Považuji za oboustranně výhodné, pokud by se vztah mezi Washingtonem a Moskvou zlepšil. Mohli bychom potom společně zničit Islámský stát. Neznám se s Putinem, ale společně by se nám to mohlo podařit. Bylo by to dobré pro obě strany,“ uvedl Trump v závěru rozhovoru.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pro

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…