Drahé cigáro. Umělcům z Českého lva hrozí pokuty v desítkách tisíc

15.04.2021 17:43

Policie České republiky vyhodnotila kouření a popíjení na předávání cen Český lev jako porušení vládních opatření. Pět lidí bylo v té souvislosti předáno k dalšímu prošetření správnímu orgánu. Píše to server iDNES.cz.

Drahé cigáro. Umělcům z Českého lva hrozí pokuty v desítkách tisíc
Foto: Twitter
Popisek: Umělci po předání cen Český lev.

„Policisté se případem zabývali, prověřovali ho a v tuto chvíli ho i ukončili. V souvislosti s předáváním cen Českých lvů jsme oznámili pět osob příslušnému správnímu orgánu pro možné porušení vládních nařízení,“ poznamenal k události po předávání cen Český lev mluvčí policie Jan Rybanský s tím, že správní orgán se tím bude dále zabývat.

Konkrétní jména však Rybanský nezveřejnil. Pokuta se pak pohybuje v řádu desítek tisíc korun.

Lidé před Rudolfinem, kde se ocenění předávala, postávali bez respirátorů i bez rozestupů. Při popíjení také kouřili. Před slavnostním večerem ale museli všichni povinně absolvovat PCR testy.

 

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: vef

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Už se perou! Před volbami je v komisi dusno. „Uršula“ má problém

8:21 Už se perou! Před volbami je v komisi dusno. „Uršula“ má problém

Ani nenastoupil. Německý europoslanec Markus Pieper měl reprezentovat v EU malé a střední podniky. J…