Drama ve Francii: Muž na policejní služebně pobodal policistku

30.08.2016 18:21

Ve Francii došlo k dalšímu útoku. Na policejní stanici v Toulouse přišel muž údajně nahlásit zločin. V nestřeženou chvíli se pak pokusil připravit procházející policistku o zbraň, což se mu nezdařilo. Nakonec ji pobodal. Informuje Business Insider.

Drama ve Francii: Muž na policejní služebně pobodal policistku
Foto: Daniela Černá
Popisek: Označení nebezpečné oblasti

Na policejní stanici ve francouzském městě Toulouse pobodal neznámý muž místní policistku. Ta utrpěla vážná zranění, která ji však neohrozila na životě.

Útočníkem byl jednatřicetiletý muž, který na stanici přišel údajně ohlásit zločin. Následně se však neúspěšně pokusil sebrat policistce pistoli. Poté ji několikrát bodl nožem. Jedna z ran mířila do krku.

Muž těsně před činem prý zakřičel, že „reprezentuje Francii“, a v tu chvíli zaútočil. Útočník údajně vykazuje známky duševní poruchy a v současnosti je držen ve vazbě.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: spa

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…